• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik seri numara verme ve sayfalar arası kopyalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2007/EXCEL 2007 TÜRKÇE
Arkadaşlar çalışma 2 dosyasında görüldüğü gibi 4 adet satış çalışma sayfamız var.
Bu sayfalardan(satış sayfalarından bahsediyoruz) hangisinde işlem yapılırsa yapılsın bir kapat butonuna basıldığında diğer SATIŞ çalışma sayfalarında ilgili hücrelerdeki numaralarda otomatik değişsin istiyoruz.

Ve yapabilirsek bu işlem sonrası farklı kaydet sonucu oluşan ile oluşan dosyada kapat butonuna basılan ilgili çalışma sayfası haricindeki diğer çalışma sayfaları silinsin istiyoruz.

Ekli dosyalar

Selamlar,

Sorunuzun çok açık olmadığını düşünüyorum. KAPAT butonuna tıkladığınızda hangi sayfada hangi hücre nasıl değişecek? Bu bilgileri vermediğiniz için yardım etmek isteyenler sorunuza cevap yazamıyorlar.

Umarım yardımcı olabilirsiniz

selamlar,

sorunuzun çok açık olmadığını düşünüyorum. Kapat butonuna tıkladığınızda hangi sayfada hangi hücre nasıl değişecek? Bu bilgileri vermediğiniz için yardım etmek isteyenler sorunuza cevap yazamıyorlar.

arkadaşlar çalışma 2 dosyasında görüldüğü gibi 4 adet satış çalışma sayfamız var.
Bu sayfalardan(satış sayfalarından bahsediyoruz) hangisinde işlem yapılırsa yapılsın bir kapat butonuna basıldığında diğer satış çalışma sayfalarındaki referans no satırıları değişsin istiyoruz.

Ve yapabilirsek bu işlem sonrası farklı kaydet sonucu oluşan ile oluşan dosyada kapat butonuna basılan ilgili çalışma sayfası haricindeki diğer çalışma sayfaları silinsin istiyoruz.
şimdiden ilginize teşekkür ederim

Ekli dosyalar

İyi akşamlar,

Korhan AYHAN 'a katılıyorum.İstenilen biraz karmaşık ifade edilmiş.

otomatik seri numara verme ve sayfalar arası kopyalama

Peki şöyle izah edeyim çalışma 2 dosyasında görüldüğü gibi 2 adet alış 2 adet te satış çalışma sayfamız var.
Bu sayfalardan hangisinde işlem yapılırsa yapılsın bir kapat butonuna basıldığında TL ALIŞ 1-TL SATIŞ 1-TL ALIŞ 2-TL SATIŞ-2 için J13 HÜCRELERİ ve TL ALIŞ 2/J67 -TL SATIŞ 2/J81 hücreleri otomatik olarak değişsin istiyoruz.

Ve yapabilirsek bu işlem sonrası farklı kaydet ile oluşan dosyada yine kapat butonuna basıldığı anda işlem yapılan çalışma sayfası haricindeki diğer çalışma sayfaları silinsin istiyoruz.[/QUOTE]

Ekli dosyalar

otomatik seri numara verme

arkadaşlar bu konuda yardım edin lütfen

Sıra no değilde ID no kullanın.Her seferinde tekradan numaralamak işleminden kurtulursunuz.Bu şekilde programa yük biner.Id vermek için worksheetfunctionu kullanın(max+1).:cool:

Arkadaşlar bir türlü yardım eden olmadı lütfen bu sıkıntıma yardımcı olun

çalışma 2 dosyasında görüldüğü gibi 2 adet alış 2 adet te satış çalışma sayfamız var.
Bu sayfalardan hangisinde işlem yapılırsa yapılsın bir kapat butonuna basıldığında TL ALIŞ 1-TL SATIŞ 1-TL ALIŞ 2-TL SATIŞ-2 için J13 HÜCRELERİ ve TL ALIŞ 2/J67 -TL SATIŞ 2/J81 hücreleri otomatik olarak değişsin istiyoruz.

Ve yapabilirsek bu işlem sonrası farklı kaydet ile oluşan dosyada yine kapat butonuna basıldığı anda işlem yapılan çalışma sayfası haricindeki diğer çalışma sayfaları silinsin istiyoruz.[/QUOTE][/QUOTE]

Ekli dosyalar

Selam arkadaşım.
benim sizlerden ricam exelde çalışma sayfası üzerinde 6 haneli rakamların her kaydet butonunu tıklamamda numaraların bir rakam oynaması gibi. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Hücre değerini buton ile değiştirime

Selam arkadaşım.
benim sizlerden ricam exelde çalışma sayfası üzerinde 6 haneli rakamların her kaydet butonunu tıklamamda numaraların bir rakam oynaması gibi. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba İyi akşamlar,

Belki fikir verir.

Dosyanız ekte.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri