• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik satır ekleme ve silme butonu (tablodaki formuller ile)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cevrens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 English
Arkadaslar hepinize slmlar,

Otomatik satır ekleme ve silme butonu ile birkac konu inceledim ama isin icinden cıkamadıgım bir tablo ile karsınızdayım.

Makro isine sizlerin yazdıklarınızı okuyarak merak sardım ve sirkette kullandıgım bazı tablolara kolaylık kazandıracak kucuk makrolar ekliyorum. mevcut tabloda 4.satırda textbox kullandım,satır suzme yapabiliyorum.

Ancak bu tabloyu biraz daha gelistirmek istiyorum,ekteki tabloda sirketimizin odeme planını takip ediyorum.cok basit baslamıstı ama birkac formul ve makro ile gelistirme cabasındayım.

Eger yardımcı olabilirseniz tablonun H2 hucresine SATIR EKLEME BUTONU , G2 hucresine de SATIR SILME butonu olusturmak istiyorum ama bu butonların icin yapacagım kriter de su sekilde;

F2 hucresine girecegim no ile ;kacıncı satırdan sonra kullanıcagım butonlarla satır ekleme yada silme yapacagıma

G2 hucresine girecegim no ile de;F2 hucresine girdigim hucreden sonra asagıya dogru kac satır ekleme yada silme yapacagıma

Onemli NOT; tablodaki B , N ve O sutunlarındaki tum hucreler formullu. Satır ekleme ile olusan yeni satırda formullerin de bir onceki yada sonraki formullerle uygun olarak mevcut olması gerekmektedir..

Umarım anlatabilmisimdir,simdiden sagduyulu ve emek verecek arkadaslara tesekkur ederim..

Ekli dosyalar

Arkadaslar,acaba konu ile ilgilenme vakti bulan birileri varmıdır aranızda?
Tesekkurler

Geri