• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik olarak filtre yaparak sonucunun başka sayfada gösteriminin yapılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kky11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
Ek'te bulunan formül adlı dosyanın liste sayfasının, A sütünunu Anadolu B sütununu Alanya H sütünunu ise 5'e göre filtrelediğimizde karşımıza 3 satırlık bir sonuç çıkıyor.Ama ben bu sayfada ayrı ayrı filtre uygulamak yerine sayfa2’de belirlediğim bir sütunun belirli hücrelerine bakarak o hücrelerde ki bilgilere göre otomatik olarak filtrelemesini ve bu filtreleme sonucunu sayfa3’te göstermesini sağlamak istiyorum.Bunu nasıl yapabileceğim hakkında yardımcı olabilir iseniz sevinirim.Kolay gelsin

Ekli dosyalar

....

çok teşekkürler uğraşmıssınız.ben biraz yanlıs anlattım sanırım.ekte daha iyi anlattığım bir dosya gönderiyorum inceleyip dönerseniz sevirim.tekrar ilginiz için çok teşekkürler

Ekli dosyalar

Öneclikle merhaba ;

yarın excel ile ilgili işim dolayısıyla sınava tabi tutulucam ve sizin anlatıığınıza yakın bir sorum olacak umarım sabah10'a kadar cewabımı almış olurum
SORU1: 4 shett olduğunu sayalım ve 4sheet içerisinden sadece atıyorum 100 rakamlarının olduğu tüm satırı 5sheet'e aktarmasını istiyorum
SORU2: Yukarıda bahsettiğiniz örnek formul anlatımını yapar mısınız filitreleme nasıl hepsini bir arada topladınız ben acemiyim ve açıklayıcı anlatırsanız sevinirim
Yardımlarınızı ricaediyorum. Teşekkürler..

Geri