• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Numaralama

Otomatik numaralandırmayı nerde ve nasıl yapmak istiyorsunuz açıklama yaparsanız ona göre düzenleriz.Örnek

Kod:
Sub otomatik_numara ()
[A1].Value = [A1].Value + 1
End Sub

Benİm De Ayni Konuda Sorum Olacak. Gelen Evrak ProĞrami Yapiyorum. Her Yenİ Kayittan Sonra Siradakİ Evrak Numarasinin Otomatİk Olarak Artmasini İstİyorum

Benİm De Ayni Konuda Sorum Olacak. Gelen Evrak ProĞrami Yapiyorum. Her Yenİ Kayittan Sonra Siradakİ Evrak Numarasinin Otomatİk Olarak Artmasini İstİyorum

Sıra nosunun A sütununda olduğunu kabul edersek aşağıdaki kod A sütununa sıra nosunu bir arttırarak yazar.

Kod:
sat=[a65536].end(3).row+1
cells(sat,"a")=[a65536].end(3)+1

Excelde sayfa numaralama nasıl yapılır.....Biz başlangış ve bitiş numarasını yazacağız. Bir tuşa basınca o numaraları teker teker A4 kağıdının sağ üst köşesine yazacak....Tşk.

merhaba
dosya/sayfa yapısı/üst-alt bilgi kısmını kullanın

Zaten o şekilde kullanabiliyoruz. Fakat biz bunun tuş atayıp tuşa basılınca yazmasını istiyoruz

Merhaba,

Makro kaydet ile alıp değiştirdiğim kodları veriyorum.

Kod:
Public Sub yazdir()
    ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut From:=[B][A1][/B], To:[B]=[B1][/B], Copies:=1, Collate:=True
End Sub

Başlangıç sayfası A1, Bitiş sayfası B1 hücre değerinden alır.

İyi Günler;
ancak bir yeni yıl geldiğinde tekarar 1 den başlayacak şekilde düzenlenyen kod için yardım

a4 kağıdını nokta vuruşlu yazıcıda 1 den 1000 e kadar sayfaları sağ üst köşede numaralamak istiyorum cvp

Geri