• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

otomatik köprü oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba arkadaşlar.Yapmak istediğim şu..excelde A stununda yazılı olan yüzlerce kod var. Bir de içerisinde yüzlerce jpg dosyaları bulunan bir klasörüm var.A sütunundaki kodlarla aynı adı taşıyan jpg dosyalarını açabilmek için b sütununa köprü oluşturmak istiyorum.Eğer A sütunundaki kodlarla eşleşmeyen jpg dosyası varsa eşleşmeyen kodların b sütununda köprü oluşmasın yada karşılığı yok diye bir ibare oluşsun.yardımlarınızı bekliyorum.

örnek dosya eklermisiniz

Basit bir örnek dosya ekleyerek ne istediğinizi anlatabilirmisiniz, jpg dosyalarınızın yolunu da bildirin.

örnek

örnekten ne istediğimi anlayacaksınız..Bununla ilgili bir makro yazabilir miyiz acaba....ilginiz için tşk.ler

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı kendinize uyarlayınız

Sayfa2 de C1 hücresine dosya yolunuzu yazıp Düğmeye basarak resimlerin güncellenmesini sağlayınız. Sayfa1 de A sutununda resim olan kodların G sutununda linkleri görünecektir, G sutunundaki formüllü satırları ihtiyacınız kadar çoğaltınız. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Ekli dosyalar

tşkler.

yaptığınız program süper olmuş.elinize kolunuza sağlık..çok teşekkür ederim

slm

kolay glsin bana yardımcı olurmusun
bir cai dosyam var ona şirket isimleri köprü ile dosyadan otomatik açmak istiyom

örnegi kendime uyarlayamadım içinde başka

örnek dosya ekte

Ekli dosyalar

Geri