• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Otomatik Alfabetik siralama

Excel Vers. ve Dili
2013 - TR & EN
Sorularimin artik sonuna geliyorum. Soz veriyorum :). Bu dosya benim icin onemli oldugu icin ustune dusuyorum ve gercekten cok hizli cozum buldum bu sitede excel ile ilgili karsilastigim problemlere..
Soruma gelecek olursam, Bununla ilgili excel eklicektim fakat ayrintisi yok. soru aslinda basit ama yanitini bilmiyorum. Alfabetik siralamayi filtreleme ile yapmak mumkun evet. fakat listeye her yeni bir sey ekledigimde yeniden filtreleme yapmam gerekicek. Bunu gerektirmeden her ekledigim satirin , ekledikten sonra enter'a bastigim anda otomatik olarak ait oldugu alfabetik siraya gitmesini saglamak mumkun mu ? mumkunse nasil yapabilirim bunu..
Tesekkur ederim bu konuda da benimle bildigini paylasacak olanlara.

Son düzenleme:
Merhaba Tevfik Bey. ali beyin yapmis oldugu calisma eminim guzel bir calismadir her ne kadar ben bu calismayi goremiyor olsam da altin uye olmadigimdan dolayi maalesef.. :( bir de benim asil sordugum yolu ne olursa olsun statik bir siralama degil. benim istedigim dinamik bir siralama demek yanlis olmaz. Yani soyle ki; tablomda her yeni data girdigimde satirlara, tum satirlar otomatik olarak yeni girdigim bilgileri de kapsayarak otomatik siralanacak.. bu nasil yapilabilir mumkun mudur icinden cikamadim.

Son düzenleme:
Tevfik bey cok tesekkur ederim. dosyayi inceledim ve isime yarayacak. kesinlikle zaman kazandim bu yardiminizla... tekrar tesekkur ederim.

Rica ederim,
Kolay gelsin arkadaşım

Geri