• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavı programı

Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
Merhaba arkadaşlar .. Kendi okulum için bir sınav programını yapmaya çalıştım .. Fakat programdan, bildirim sayfasında seçilen öğretmenle ilgili tüm görevlerin ve bilgilerin elde edilmesini gerçekleştiremedim .. Yardımlarınızı rica ediyorum .. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ..

Ekli dosyalar

Merhaba;
Program sayfanızın değişmesinin bir mahsuru yoksa eki inceleyin. (Aslında program sayfanızı değiştirmeden de sonuç almak mümkündü. Ama birleştirilmiş hücrelerin tasnifi için daha fazla işlem yapmak gerekeceğinden bu yöntemin daha uygun olacağını düşündüm)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

İlginize çok teşekkür ederim .. Eki inceleyeceğim ..

Merhaba;
Program sayfanızın değişmesinin bir mahsuru yoksa eki inceleyin. (Aslında program sayfanızı değiştirmeden de sonuç almak mümkündü. Ama birleştirilmiş hücrelerin tasnifi için daha fazla işlem yapmak gerekeceğinden bu yöntemin daha uygun olacağını düşündüm)
İyi çalışmalar.

Program sayfasının aslını değiştirmeden sonuçları almak için ne tür işlemler gerekiyordu acaba ?? İdareye hem program çıktısı hem de bildirim çıktısı vereceğim için aslını değiştirmeden bunu gerçekleştirmeye çalışmak istedim .. Çalışmanız bana çok iyi bir rehber olacaktır .. Çok teşekkür ederim .. Eğer vaktiniz olursa program sayfası değiştirilmeden bildirim çıktısını elde etmekte yardımcı olursanız çok memnun olacağım .. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ..

Mehaba;
Ekli dosya asıl dosyanıza uygun bir çalışma.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Mehaba;
Ekli dosya asıl dosyanıza uygun bir çalışma.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Hocam çok teşekkür ederim .. Harika bir çalışma .. Ellerinize sağlık .. Sizden öğreneceğim çok şey var galiba :) Bu çalışmanızı iyi bir analiz ve sentezden geçireceğim .. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ..

elinize sağlık güzel program olmuş

Geri