Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Sorun için arama yaptım ama bulduklarımı birleştirip bir çözüm bulamadım. Ekteki dosyada anlatmaya çalıştım..
Şimdiden herkese teşekkürler..
Kolay gelsin..
Alıntı:
Sorularınız sorarken örnek dosya ile destekleyiniz ve kısa açıklama yaparak yazınız.Yanlız dosyanın içine yapılacak açıklama herkezin bu dosyayı indirmesi gerektiğinden kotalar gereksiz yere dolmaktadır. Bu yüzden sorularınıza cevap verebilmemiz içn kısa açıklamanızı mutlaka yapınız. Örnek dosyanız kısa boyutlu, şifresiz ve bire bir aynı olmasına özen gösteriniz.
Kusura bakmayın bu uyarıyı sonradan gördüm.Aşağıya kısa bir açıklama yazıyorum:
Bir sayfadan aldığım 9 satırlık değeri diğer sayfaya aktarırken her defasında başvuru adresini değiştirmek zorunda kalıyorum. Bunun kısa bir yolu var mıdır? Yani sayfada hiç uğraşmadan aşağı doğru formülü çektiğimde sayfadaki 9 satırlık değerlerin ortalamalarını istediğim diğer sayfaya otomatik olarak ilgili güne yazacak..(Umarım anlatabilmişimdir
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.