• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Örnek dosya nerelere yüklenmeli?

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2007
Üstatlara slm,
hepimiz zaman zaman dar a düştüğümüzde buradan yardım istiyoruz.
Ancak bu yardımın sağlıklı yapılması için örnek dosyanın yüklenmesi gerekiyor.
Foruma excel dosyalarını nasıl yükleneceği ile ilgili detaylı bilgi ben göremedim.
Hangi siteler aracılığıyla yüklenebileceği hususunda yada nasıl yükleneceği konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Eğer Altın üye olursanız buraya yükleyebilirsiniz (Mesaj yazarken "Gelişmiş Moda Dön" deyip ordan dosya yükleme kısmından halledilir). Ancak bu dosyaları Altın Üye ya da benim gibi Destek Ekibinden vs olmayan yani normal üyeler indiremezler.

İsterseniz başka herhangi bir dosya yükleme sitesine yükleyip linkini burada paylaşabilirsiniz. Google drive, dosya.tc vs

Eğer Altın üye olursanız buraya yükleyebilirsiniz (Mesaj yazarken "Gelişmiş Moda Dön" deyip ordan dosya yükleme kısmından halledilir). Ancak bu dosyaları Altın Üye ya da benim gibi Destek Ekibinden vs olmayan yani normal üyeler indiremezler.

İsterseniz başka herhangi bir dosya yükleme sitesine yükleyip linkini burada paylaşabilirsiniz. Google drive, dosya.tc vs

Cevap icin tesekkurler. Bunu bilmeyen cok uye var. Ogrendigimiz iyi oldu. Dosya yuklemek daha kolay sorular daha anlasilir olacak.

Geri