Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Ömer öncelikle ilginize teşekkür ederim. Oranı kendim de hesaplata biliyorum açıklamayı eksik yazdım galiba (Kendi yaptığım formülü ekledim, sonuç sarı alandaki değerler olacak) sarı alanda olan kısımdaki formulü H sütunundaki oranlar sürekli değiştiği için formülü de sürekli değiştirmek gerekiyor birde liste çok uzun olunca baya bir uğraştırıyor.
İlk tabloda formül yoktu. İkinci mesaja tabloyu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın mesajı düzeltip tekrar gönderdim. Bir üstteki mesajımdaki tabloyla aynı tablo formüllü.
G sütunundaki değerlerinin aynısı J sütununda bulacak H sütunundaki değerler sürekli değiştiği için kimi zaman %45 kimi zaman 3/4 umarım anlatabilmişimdir.
Örnek : F10 daki değer 5.339,76 TL nin %18 bulup çıkan sonucun (H10) 2/3 alacak ve j10 hücresine yazacak sonuç 640,77
H sütunun daki değerler değişken değerlerdir.
Kimi zaman %45-%50 kimi zaman 3/4-1/3 vb
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.