• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Onay kutusu kopyalama sorunu

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
merhaba bir dosya hazırladım ancak onay kutusunu içindeki hüvre bilgisini değiştirerek kopyalamam gerekiyor. Bilgim olmadığından örneklerden de pek bişey anlayamadım dosya ekte şimdiden teşekkürler

birde eklemem gerekn birşey var onay kutuları alt alta birer sıra atlayarak kopyalanacak , her onay kutusu altına açılır tarih eklemeyi düşünüyorum bu konudada yardımcı olursanız sevinirim :=D

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kopyalama hangi hücrelere nasıl yapılacaktır. Örnek vererek açıklarmısınız. Ayrıca dosyanızda koşullu biçimlendirmeler mevcut bunlarda kopyalanacakmıdır.

evet renk değişimide kopyalanacak , örnek olarak göstermeye çalıştım birde veri girildikten sonra bir daha kopyalarsam nasıl olacak bir sorun olurmu örneğin 10 adet kopyaladım ama 11. veriyi gireceğim zaman nasıl kopyalayacağım.

Tekrar teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba , tarih kısmını hallettim. Sadece onay kutusu ve diğer seçime göre renklenme kısmının kopyalanması kaldı.

İlgilenenlere teşekkürler

Ekli dosyayı inceleyin. Kopyalama için B sütunundaki hücrelere çift tıklamanız yeterlidir. Yalnız kodun doğru çalışması için satır ve sütun genişliklerini değiştirmeyin.

Ekli dosyalar

Merhaba hocam mükemmelsin gerçekten harika olmuş çok çok teşekkürler programa cidden adını yazıcam. ayrıca web sitesininde nerde olursa reklamını yapıcam. Tekrar teşekkürler

tekrar merhaba takvim eklentisini kopyalayamıyorum ayrıca süzme işlemi yaparken örneğin işretli olmayanları süz diyorum basınca onay kutucukları kalıyor ve altındaki tarih hücreside kalıyor yani işaretli olmasa dahi orada gözüküyor bununda bir çözümü varsa çok sevinirim.

Çok teşekkürler tekrardan

Ekli dosyalar

Takvim uygulamasını kopyalayamazsınız. Daha doğrusu VB editöründe kod ile değişiklik yapmak gerekirki bu pratik ve kolay bir uygulama değildir. Bunun yerine takvim uygulamasını çalıştıran kodu aşağıdaki gibi değiştirin. Diğer sorunuza yani süzme işlemi ile ilgili olan sanıyorum bir çözümü yok.

Kod:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("D3:E65536,H3:N65536")) Is Nothing Then Exit Sub
If Target = "" Then Exit Sub
UserForm1.Show
End Sub

Kodu değiştirdim ancak satırı kopyalayınca hata veriyor, birde kodu yazınca kutucuklarda eski duruma dönüp tek hücre için çalışıyor

İlginç bir durumla karşılaştım. Filtre aktif durumda olduğunda filtreleride nesne olarak kabul ediyor. Bu durumu aşmak için kodlara bir ilave daha yaptım. Ekli dosyayı inceleyin.

Ekli dosyalar

Dosyayı inceledim olmuş ancak ekteki resimdeki gibi kopyalayınca D sütununda onay kutusu kopyalanmıyor ve onay kutusu olması gereken yere tıklayınca takvim çıkıyor onun dışında bir sorun yok sanırım

Ekli dosyalar

• ssss.jpg
    ssss.jpg
    97.5 KB · Görüntüleme: 7
10 nolu mesajımdaki dosyayı yeniledim. Tekrar indirip deneyin.

Tamamdır hocam gerçekten çok teşekkürler. Kısa zamanda hemen sorunu çözdünüz gerçekten çok işime yarayacak bu excel çalışması. Tekrar teşekkürler iyi akşamlar

Rica ederim. Sizede iyi akşamlar.

Geri