Onay Kutusu Gizle - Göster Olayı

neo

Katılım
24 Ağustos 2004
Mesajlar
287
:hey: Herkese sevgiler dostlar

Onay kutusu İşaretliyken Bazı Alanların Gizlenmesini
İşaretsizken de tümünü göstermesi ni istiyorum örenk dosyıda
gönderiyotum yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla .....
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,056
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
kutulara makro atamanız gereklidir.

1 nolu kutuya aşağıdaki makroyu bağlayın

Sub gizle()
Rows("11:12").EntireRow.Hidden = True
Rows("14:15").EntireRow.Hidden = True
End Sub

2 nolu kutuya aşağıdaki makroyu bağlayın

Sub goster()
Rows("10:16").EntireRow.Hidden = False
End Sub

Not:Sn ALPEN'nin ekini görmemiştim cevabım silinebilir.
selamlar
 
X

xxrt

Misafir
neo' Alıntı:
:hey:
birdaha incelermisiinz
Neo üyemizin bu mesajı Başka Mesaj altında açılmış olup,buraya ataçı ile birlikte taşındı.İlgili konuların sorularını aynı başlıkta sormamızda fayda var.
 

neo

Katılım
24 Ağustos 2004
Mesajlar
287
Onay Kutusu Forum Kititli

Forum Kilitlenmiş Gönderilen Dosyayı indiremiyorum
yardımcı olurmusunuz
 

neo

Katılım
24 Ağustos 2004
Mesajlar
287
Forum Niye Kilitli dostlar

:dua:
Sorumun cevabı orada duruyor alamıyorum
forum Kilitli niye kise cevap vermiyor bir hatamı yaptık
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,056
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn neo

Forum kilitli değil,ataçın üzerindeki indir butonuna gelip mousenin sağ tuşu ile farklı kaydedi seçerek bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
 

neo

Katılım
24 Ağustos 2004
Mesajlar
287
Teşekkur!!!!!

:icelim:

bu söyleneni de denmiştim sorunu çözemedim her neyse
sizlere çok teşekkur ediyorum bu foruma çok şey borçlu olduğumu düşünüyorum bana çok şey kattınız bu karşılıksız bilgi paylaşımını bana neler kattığını bilemezsiniz işlerimde sağladığı kolaylıkları tahmin edemezsiniz forumu oluşturan ve bilgisini paylaşan herkese saygı ve sevgilerimi sunarım
 

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
2 Haziran 2004
Mesajlar
3,534
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
neo' Alıntı:
Sorumun cevabı orada duruyor alamıyorum
forum Kilitli niye kise cevap vermiyor bir hatamı yaptık
Sayın neo,
sanırım bilgisayarınızın ayarlarında bir sorun oluşmuş, zira ben denedim ve bir sorunla karşılaşmadım.
Dosyayı forumdan indirdim ve email ile size gönderdim.

Forum kilitlemeyi mümkün olduğunca az yapmaya çalışıyoruz ve kilitlerkende mutlaka sebebini yazıyoruz.

Saygılarımla
 
X

xxrt

Misafir
bu söyleneni de denmiştim sorunu çözemedim
Sayın neo,Konu başlıkları ve verilen cevabların takibi ile alınan cevaplar karşısında tekerrür eden sorularınızı aynı başlık altına toplamanız gerekir. Bu Sorunuz
Buraya alınmıştır..Taşınan ve konuya bağlı sorunuza cevap veren arkadaşlar buraya cevap verdiler..Forumda işlevinizi takip ediyorum.Genelinde forum formatına uygun ataç ekleyip uygun indirmeler yapmışsınız ki bu dorumda acemide değilsiniz..Fakat aynı linkteki bu sorunuza bir anlam veremedim.
Forum Kilitlenmiş Gönderilen Dosyayı indiremiyorum
yardımcı olurmusunuz
Hatta sayın alpen mailinize 3 defa cevabı göndermiş..
Sorumun cevabı orada duruyor alamıyorum
forum Kilitli niye kise cevap vermiyor bir hatamı yaptık
Sorunuzu sorduğunuz ve kilitlediğim bölüme cevap zaten atılmaz.Cevap verilmişse taşıdığım konuya verilir..
Sayın ALPEN
3. kez mail gönderişim. tekrar kontrol ediniz.
ayrıca aşağıdaki linki sağ tıklayıp farklı kaydet'e basarak deneyiniz.
http://www.excel.web.tr/download.php?id=736
mesajı ile indirme linkini dahi vermiştir...
sizlere çok teşekkur ediyorum bu foruma çok şey borçlu olduğumu düşünüyorum bana çok şey kattınız bu karşılıksız bilgi paylaşımını bana neler kattığını bilemezsiniz işlerimde sağladığı kolaylıkları tahmin edemezsiniz forumu oluşturan ve bilgisini paylaşan herkese saygı ve sevgilerimi sunarım
Demişsiniz.Eeee sonuç ne oldu,Arkadaşların verdiği cevaplar veya indiremediğiniz dosya tamammı?
Siz ise;
bu söyleneni de denmiştim sorunu çözemedim her neyse
Yani herşey sadece "HER NEYSE "İçinmiydi.Forumda cevab veren arkadaşlara biraz ayıp olmazmı?
Haksızmıyım..
 
Üst