• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ön izleme sorunu

HOSTES09

Windows 11 Pro/Office 365/64 bit/masa üstü P.C.
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 TÜRKÇE
İyi çalışmalar,
Excell dosyalarımda baskı ön izleme sorunum yoktu. 1 haftadır, baskı ön izleme yaptığımda; sayfanın üst yarısı boş, kalan yarıdan itibaren sayfanın başlangıcı görünüyor.
Yazıcı ayarlarından da çözemedim. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• A4 ÖN İZLEME.png
    A4 ÖN İZLEME.png
    129.4 KB · Görüntüleme: 19
  • A5 ÖN İZLEME.png
    A5 ÖN İZLEME.png
    103.3 KB · Görüntüleme: 18
  • FR54 SİPARİŞ FORMU.xls
    FR54 SİPARİŞ FORMU.xls
    207 KB · Görüntüleme: 18
255288

bir sorun yok. pcyi kapatıp açın düzelir gibi.

Merhaba, mutlu yıllar dilerim. Adım adım anlatmaya çalışacağım:
"Sayfa Düzeni" Sekmesinde "Başlıkları Yazdır" ikonuna tıklayınız, "Sayfa Yapısı" Penceresi açılacaktır. Bu penceredeki sekmelerden ilkinde (sayfa) yönlendirmeyi yatay olarak işaretleyiniz, En sonuncu sekmede (Çalışma Sayfası) yazdırma alanı karşısına: $A$1:$Q$28 yazınız ve Tamam diyerek kapatınız.

Merhaba, mutlu yıllar dilerim. Adım adım anlatmaya çalışacağım:
"Sayfa Düzeni" Sekmesinde "Başlıkları Yazdır" ikonuna tıklayınız, "Sayfa Yapısı" Penceresi açılacaktır. Bu penceredeki sekmelerden ilkinde (sayfa) yönlendirmeyi yatay olarak işaretleyiniz, En sonuncu sekmede (Çalışma Sayfası) yazdırma alanı karşısına: $A$1:$Q$28 yazınız ve Tamam diyerek kapatınız.
TEŞEKKÜR EDERİM. AMA MALESEF OLMADI. YİNE BÜTÜN EXCELL SAYFALARIMDA AYNI SORUN DEVAM EDİYOR.

Sayfa açıkken "Görünüm">"Sayfa Önizleme" yazan yere tıklayın ve mavi çizgilerin formun dışında olduğunu kontrol edin.

Ekli dosyalar

• 001.png
    001.png
    25.5 KB · Görüntüleme: 3
Sayfa açıkken "Görünüm">"Sayfa Önizleme" yazan yere tıklayın ve mavi çizgilerin formun dışında olduğunu kontrol edin.
YİNE OLMADI, BEN DE WİNDOWS 11 PRO VE OFFİCE 365 ALDIM. SORUN KALMADI. TEŞEKKÜRLER.

Geri