• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Olmayan numaraları bulma

Katılım
22 Haziran 2009
Mesajlar
165
Excel Vers. ve Dili
ofis 365
Arkadaşlar gönderdiğim tabloda numaralar var. bu numaralar küçükten büyüğe doğru sıralı. bazı numaralar unutulup yazılmamış olabiliyor. işte bu unutulan numaraları nasıl buluruz.
 

Ekli dosyalar

Merhabalar;

Bulmanıza gerek kalmadan düzeltmek isterseniz A1 hücresini seçin mouse imlecini seçili hücrenin sağ alt kenarına getirin + işareti oluştuğunda basın ve aşağı doğru çekin artan bir şekilde aşağı doğru seriniz oluşacaktır.
 
onu biliyorum benim sorunum hangi numralar yazılmamışsa onları bulmak yada nerelerde atlama yapılmışsa bulmak
 
Selamlar,

B sütununu GENEL olarak biçimlendirdikten sonra B1 hücresine aşağıdaki formülü uygulayın ve formülü alt hücrelere sürükleyin.

Kod:
=EĞER(SATIR()=1;0;PARÇAAL(A1;BUL(" ";A1;1)+2;255)-PARÇAAL(DOLAYLI(ADRES(SATIR()-1;1));BUL(" ";DOLAYLI(ADRES(SATIR()-1;1));1)+2;255))
 
Çözüm şekli mükemmel aklınıza sağlık
 
Geri
Üst