• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ölçüt değerini sütunlardaki sayı toplamına eşitleme

Excel Vers. ve Dili
2007
slmlar bir konuda ayrdıma ihtiyacım var bana yardım edebilirseniz çok makbule geçecek

şimdi benim elimden 1-10'a kadar (10 tane) sütunlar ve birde T sütunum var (1-10 nolu sütunların toplamı Tsütununu veriyor)
(her sütün için ayrı ayrı formül yazmak zorunda kaldım tek formülde beceremedim)
T sütununa girdiğim sayıya göre 1-10 nolu sütunlar otomatik doluyor
ben bu işlemi çift sayılara göre hallettim 1-100 arası herhangi bir çift sayı girdiğimde doğru bir şekilde 1-10 nolu sütunlar doluyor ama benim T kısmına girmem gereken tek rakamlarda var (özelliklede 45-55-65-75-85-95)
ban bu kısımda yardımcı olabilecek varmı

Ekli dosyalar

merhaba

(0-2-4-6-8-10) şeklinde çift sayı olma zorunluluğu var mı?
tek sayılarda olabilirse ek dosya işinizi görür mü?

Ekli dosyalar

slmlar bir konuda ayrdıma ihtiyacım var bana yardım edebilirseniz çok makbule geçecek

şimdi benim elimden 1-10'a kadar (10 tane) sütunlar ve birde T sütunum var (1-10 nolu sütunların toplamı Tsütununu veriyor)
(her sütün için ayrı ayrı formül yazmak zorunda kaldım tek formülde beceremedim)
T sütununa girdiğim sayıya göre 1-10 nolu sütunlar otomatik doluyor
ben bu işlemi çift sayılara göre hallettim 1-100 arası herhangi bir çift sayı girdiğimde doğru bir şekilde 1-10 nolu sütunlar doluyor ama benim T kısmına girmem gereken tek rakamlarda var (özelliklede 45-55-65-75-85-95)
ban bu kısımda yardımcı olabilecek varmı

.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Her ikinizden de ALLAH razı olsun
bana çok yardımcı oldunuz
çok çok teşekkür ederim

Geri