• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Okulumuz için ortak sınav programı filtrelenen veriyi diğer sayfaya aktarmak

Değerli arkadaşlar,
Okulumuz için ortak sınav programı yapmak istiyoruz. Eklemiş olduğum dosyada gerekli açıklamaları yaptım ilgilenebilirseniz çok makbule geçecektir.

Saygılar.

Ekli dosyalar

Sınıflara öğrencileri siz mi belirliyorsunuz, yoksa rastgele atanmasını mı istiyorsunuz?

Sınıflara öğrencileri siz mi belirliyorsunuz, yoksa rastgele atanmasını mı istiyorsunuz?

İlgili dosyaya "SINIF MEVCUTLARI" çalışma sayfasını da ekledim. Bu listede ben rasgele öğrenci sayılarını sınıf mevcutlarına göre bölüyorum. Eğer yapabilirseniz "SINIF MEVCUTLARI" sayfasında belirttiğimiz öğrenci sayısı kadar ilgili şube öğrencilerini kendisi dağıtırsa daha da makbule geçer.

Saygılar.

Ekli dosyalar

Hocam şuan dosyanızla uğraşıyorum. Ama tam nasıl yaptığınızı ve nasıl yapılmasını istediğinizi detaylı bir şekilde yazabilir misiniz?

Sınıf Mevcutları sayfasındaki rakamlar neyi ifade ediyor?

Hocam şuan dosyanızla uğraşıyorum. Ama tam nasıl yaptığınızı ve nasıl yapılmasını istediğinizi detaylı bir şekilde yazabilir misiniz?

Sınıf Mevcutları sayfasındaki rakamlar neyi ifade ediyor?

Sınıf Mevcutları sayfasındaki rakamlar satırlardaki sol taraftaki sayılar sınıf mevcutlarını mesela 9/A sınıf mevcudu 30, 9/B sınıf mevcudu 30, 9/D sınıf mevcudu 29 gibi ben bu sabit mevcutları, rasgele sınav salonlarına elle dağıttım. Sütunlardaki Sınıf isimleri ise Sınav yapılacak Salonlarını(mekanları) gösteriyor. Mesela 9/A salonunda 29 kişi sınava girecek alt kısımda toplatıyor zaten.Mesela 5 Kasım günü 9/A salonunda 8 tane 9. sınıf öğrencisi, 4 tane 10. sınıf öğrencisi, 7 tane 11. sınıf öğrencisi, 10 tanede 12. sınıf öğrencisi sınava girecek salonun toplam kapasitesi de 29 kişi oluyor. Anlatabildimmi bilemiyorum.

Bizim için aslında TOPLAM sayfasındaki gününe göre süzülen değerleri "Birleştirilmş Sın. Lis. 5 Kasım", "Birleştirilmş Sın. Lis. 6 Kasım" sayfalarındaki sınıf listelerine aktarmak ve çıktı almak.

Hocam Sınıf Mevcutları sayfasında 10/F, 10/G sınıflarında sınav yapılıyor gözüküyor ancak sınav çizelgesinde bu sınıflar yok.

Evet arkadaşlar bu konu ile ilgilenebilecek birileri yokmu acaba?Toplam sayfasındaki verilerin süzülüp süzülen verilerin Birleştirilmiş Sınıf Listeleri Sayfasındaki ilgili Salonlara aktaran bir kod veya formül. İlginiz için teşekkürler.

Hocam bir tane dosya hazırladım. İnceleyiniz.

Değerli muokumus,
ellerinize sağlık çok güzel olmuş birde benim en son gönderdiğim örnek dosyadaki TOPLAM sayfasındaki verileri süzdürdükten sonra 5 Kasım, 6 Kasım sayfalarına süzülen isim listelerini aktarabilirmiyiz.

Teşekkürler.

Hocam dosyayı ekte sundum. Ama dosya tamamen 497 öğrenciye göre ayarlandı. Daha sonra bu öğrenci sayısını serbest hale geçirebiliriz.

Ekli dosyalar

Geri