• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Okullar İçin Fotokopi giderleri takip programı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
2016 türkçe
Merhabalar. Daha önce Sayın muygun'un katkılarıyla hazırladığım Aidat takibi dosyasını fotokopi giderleri takip programına çevirmeye çalıştım. Makrolar konusunda bilgim olmadığı için bazı yerleri düzeltemedim. Yapmak istediğim şeyler:
- Sayfaları Aç butonu OKUL sayfasındaki B sütununna yazılan sınıf bilgilerine göre sayfaları oluşturuyor.
Oysa öğrenciler olmadığından OKUL sayfasına gerek kalmadı. Sınıf sayfasındaki 1A, 1B,… A sütunundaki sınıf bilgilerine göre oluşturmak. Butonları taşıdım ama gerisini yapamadım.
-Ödeme sayfasında ise sayfa toplamlarını alınca makroda F3 ten itibaren sıralama yapıyor. Buna da gerek yoktur. Ben sıralamayı iptal edemedim ama G sütununa yönlendirdim. Bunu nasıl düzeltebiliriz.
-Yine ÖDEME sayfasında öğretmen isimleri ile açılacak sayfalar arasında otomatik köprü kurulabilir mi?
-Sayfalar açılınca Sınıf ve öğretmen isimleri başlığa otomatik yazdırılabilir mi?
-Açılan sayfalarda yapılan işlemler günlük tarihe göre tutuluyor. Buna göre her işlemde bu günün tarihini tekrar yazmak gerekiyor. ŞABLON sayfasında D;E ve G sütunlarına rakam girilince tarih sütunlarına günün tarihi otomatik yazdırılabilirmi? Ekli dosyada açıklamalar var. Teşekkürler

http://s2.dosya.tc/server/8h985n/FOTOKOPI_V9.xls.html

Son sırada yapmak istediğim şeyi aşağıdaki kodla çözdüm:

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [D1:D150]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "C") = Format(Date, "dd/mm/yyyy")
If Not Intersect(Target, [E1:E150]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "C") = Format(Date, "dd/mm/yyyy")
If Not Intersect(Target, [G1:G150]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "F") = Format(Date, "dd/mm/yyyy")
End Sub

Diğerlerini hala çözemedim

Geri