• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Okul aile birliği programı

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Arkadaşlar, ben bir okulda öğretmenim.çalıştığım okul maddi olarak sıkıntılı.Okulumuz için bir aile birliği programına ihtiyacımız var.Ben oldukça acemiyim.excelde basit işlermleri yapabilitorum ama makro falan hiç bilmiyorum.Buradaki paylaşımlardan yola çıkarak bişeyler yapmaya çalıştım ama olmuyor. Eğer yardım edecek arkadaşlarımız olursa yapmak istediğimiz şu:aile birliği için makbuz kesebilecek, ve makbuz kesilen her kişiyi ve tutarını kayıt altına alabilcek hani birde mümkünse filtreleme yapabilen bir program. Aslına bakarsanız işi bilen insanlar olarak eminim bizim düşünemediğimiz ama sonradan ihtiyaç duyacağımız şeylerde olacaktır. yardım ederseniz çok mutlu olucaz.teşekkür ederim herkese.

Ekli dosyalar

Hocam bilsem ben yazacağım birşeyler ama malesef bende bilmiyorum.
Ama sizi çok çaresiz gördüm, üzüldüm.
Bu gün 24 Kasım bu vesile ile siz öğretmenlerimizin gününüzü kutlamak istedim.
Ayrıca eminim saygıdeğer üstadlarımız sizin için çok güzel bir okul aile birliği programı hazırlayacaklarına eminim.
Selamlar

Bu konuya ben el atıyorum.
Eğitime bizimde bir katkımız olsun.:cool:

Evren hocam şaka değil gerçekten bir anda mesajınızı okuyunca duygulandım çok hoşuma gitti tavrınız.Şimdiden tebrik ediyorum hocam..

Konunun muatabını bulduğum zaman bu konuya başlayacam. :cool:
Çünkü bazı sorular sormam lazım.:cool:
3-11-2009 da üye olmuş.6-11-2009 da soruyu sormuş.
Bir daha yok ,kayıp.

Ekli dosyalar

Aslında konu sonuçlansa çok güzel, çoğunluğa hitap edecek bir program çkarmış ortaya.

Kaldığı yerden ben devam edip kendimce tasarlayacağım.

Geri