• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

öğretmen nöbet

Excel Vers. ve Dili
office 2007
bu proğram alıntıdır ben kendi okuluma düzenlemeye çalıştım ama olmadı yardım ederseniz sevinirim

Ekli dosyalar

bu proğram alıntıdır ben kendi okuluma düzenlemeye çalıştım ama olmadı yardım ederseniz sevinirim

Bunu denermisiniz.

Kod:
Private Sub CommandButton2_Click()
Dim say(8)
For i = 1 To 8
say(i) = Cells(i + 5, 1).Value
Next
Cells(6, 1) = say(2)
Cells(7, 1) = say(3)
Cells(8, 1) = say(4)
Cells(9, 1) = say(1)
Cells(10, 1) = say(6)
Cells(11, 1) = say(7)
Cells(12, 1) = say(8)
Cells(13, 1) = say(5)
End Sub

çok teşekkür ederim işimi gördü bu proğram tavsiyeve uyarılarınız için de ayrıca teşekkür ederim
konunun erken cevaplandırılması ayrıca takdire şayan iyi ki varsınız
yalnız inceleyince bazı eksikler gördüm bu da benim konuyu tam anlatamamdan kaynaklandı.6.satır ile 9.satır arası sabah ve 10. ile 13.satır arası öğle.yani devirdaim sabah içinde ayrı öğle içinde ayrı olacak şekilde düzenlenebilir mi? şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim işimi gördü bu proğram tavsiyeve uyarılarınız için de ayrıca teşekkür ederim
konunun erken cevaplandırılması ayrıca takdire şayan iyi ki varsınız
yalnız inceleyince bazı eksikler gördüm bu da benim konuyu tam anlatamamdan kaynaklandı.6.satır ile 9.satır arası sabah ve 10. ile 13.satır arası öğle.yani devirdaim sabah içinde ayrı öğle içinde ayrı olacak şekilde düzenlenebilir mi? şimdiden çok teşekkürler.

Zaten kod söylediğinizi yapıyor bunu farkedebilmeniz için A6-A13 hücrelerine sırası ile denemek için sayı yazın birden sekize kadar bunu fark edeceksiniz

Zaten kod söylediğinizi yapıyor bunu farkedebilmeniz için A6-A13 hücrelerine sırası ile denemek için sayı yazın birden sekize kadar bunu fark edeceksiniz
sayın halit 3 şu an konuyu tam aktaramadığım için üzgünüm ama dediğinizi yaptım ama sadece 6. satırdan 13. satıra kadar peş peşe takip ediyor benim yapmak istediğim ise sabah bölümündeki öğretmenlerin sabah bölümünde devirdaim yapması öğle grubuna geçmemesi öğle grubunda olan bir öğretmenin öğle grubu içinde devir yapması dosyayı renklendirip yeniden gönderiyorum lütfen kusuruma bakmayın teşekkürler.

Ekli dosyalar

sayın halit 3 şu an konuyu tam aktaramadığım için üzgünüm ama dediğinizi yaptım ama sadece 6. satırdan 13. satıra kadar peş peşe takip ediyor benim yapmak istediğim ise sabah bölümündeki öğretmenlerin sabah bölümünde devirdaim yapması öğle grubuna geçmemesi öğle grubunda olan bir öğretmenin öğle grubu içinde devir yapması dosyayı renklendirip yeniden gönderiyorum lütfen kusuruma bakmayın teşekkürler.

Siz benim yazdığım kodu nereye koydunuz göndermiş olduğunuz dosyada benim yazdığım kod yok.

Sn.hköse61
Bu dosyayı halit3 gibi değerli hocalardan faydalnarak siteye göndermiştim.
Deneme yanılma yoluyla düzenleyerek gönderiyoum.Umarım işine yarar.

Ekli dosyalar

tşkler arifbey çalışmayı şimdi gördüm.hemde çok işime yarayacak.halitbeye de tşkler.

Geri