• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ÖĞRETMEN MAAŞ BORDRO PROGRAMI

�ÐRETMEN MAAÞ BORDRO PROGRAMI

Arkadaşlar bana Kapsamlı bir Memur maaş Hesaplama Programı Lazım.Birkaç arkadaş yapmış ama şifre koymuşlar açamıyorum. acaba şifresiz varmı neden şifre koyuyorlar onu da anlamış değilim.

26 Ocak günü forum görevlisi sayın Hüseyin Beyin adresine gönderdim,şifreli sayılmaz,25 kişilik içinde vergi iadesi ve ekders ücreti bordroları da mevcut kullanışlı şuanda kendi kurumumuzda da kullanmaktayız,şimdiye kadar sorun çıkmadı dosya büyük olduğu için biraz budamak zorunda kaldık,zannedersem hüseyin bey tarafından incelenmekte uygun görülürse sizlerinde hizmetinize sunulur.Selamlar

Re: �ÐRETMEN MAAÞ BORDRO PROGRAMI

Advanced office Xp password recowery programı excel ve word açılış ve koruma şifrelerini çözer. Þu an enson 2.42 versiyonunun crackı var google dan aratırsan programını da crack ının da bulabilirsin. sitesi
www.elcomsoft.com
ama orada 3.02 versiyonu var onun crackı henüz yok :hey:

a stununda bulunan her kentin yanındaki değerin sıfır hariç en küçük değerini bulmam gerekiyor
yazdığım formulde ancak bütün kentlerin sıfır hariç en küçük değerini buluyor
MİN(EĞER(A21=$A$2:$A$21:$B$2:$B$21;KÜÇÜK($A$2:$A$21:$B$2:$B$21;EĞERSAY($A$2:$A$21:$B$2:$B$21;0)+1)))
yardımcı olursanız sevinirim

sevgili hocalar lütfen yardımcı olun...
sevgili hocalar soruma yanıt yoksada bu formule çözüm yok deseniz daha fazla ümitlenmesem

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
kırmızı renkli karakterin hücre içinde soldan kaçıncı sırada olduğunu bulmak istiyoru

1,2,3,4,5,6,7,8

kırmızı renkli karakterin hücre içinde soldan kaçıncı sırada olduğunu bulmak istiyorum

Son düzenleme:
ardımcı olabilirseniz çok sevinirim

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yardımcı olacak hocalara şimdiden teşekkürü borç bilirim

kırmızı renkli karakterin hücre içinde soldan kaçıncı sırada olduğunu bulmak istiyorum

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yardımcı olacak hocalara şimdiden teşekkürü borç bilirim

kırmızı renkli karakterin hücre içinde soldan kaçıncı sırada olduğunu bulma

badem18 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
1,2,3,4,5,6,7,8

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yardımcı olacak hocalara şimdiden teşekkürü borç bilirim hocalardan ricam yapılamaz isede yapılamayacağını yazarsanız umudumu keserim

Son düzenleme:
arkadaşlar hüseyin beyin yüklediği dosya kalkmış. elinde bordro programı olan varmı

Geri