• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Öğrenci Görüşme&Takip

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Merhaba,
Öncelikle forumda konuyla ilgili araştırma yaptığımı ve excel konusunda amatör olduğumu belirtmek isterim. Öğrenciler ile yapılan görüşmeler ile ilgili bir sayfada girilen verileri (görüşme tarihi, saati, ad soyad, cinsiyet, görüşülen kişi ad soyad, konu, görüşme özeti vb.) bir butonla başka bir sayfaya gönderip orada muhafaza edebileceğim, daha sonra istediğim herhangi bir görüşmeyi çekip belli bir şablona bağlı olarak çıktı alabileceğim bir excel dosyası arıyorum. Benzer olduğundan personel takip uygulamalarına baktım ancak kodlar ve fonksiyonlar karışık geldi, değiştirince ise işlevini yerine getirmemeye başladı. Bu konuda varsa hazır excel dosyası, yoksa nasıl bir yol izleyeceğim konusunda siz değerli hocalarımdan bilgi/yardım istiyorum. Teşekkür ederim.

Veri tabanı yöntemini incelememişsiniz. Excel de veri saklama yöntemi sağlıklı değil. Verilerinizi Access te saklayıp oradan veri almak daha sağlıklı. İsterseniz birde o konuları inceleyin. 92 mesajdan sonra herhalde konularınızı örnek dosya ile desteklersiniz diye düşünüyorum. Kolay gelsin.

vardar07, üstad "Bin bilsen de bir bilene danış" demiş Atalarımız. Mesaj sayısının bilgi düzeyi ile eş tutulması da hoş olmamış. Örnek dosya eklerdim lakin konuda açık bir şekilde belirttiğim üzere "varsa" hazır dosya, yoksa "nasıl bir yol izlemeliyim?" diye sormuşum. Nitekim vakit ayırıp access'in bu konuda daha sağlıklı olacağını söyleyerek beni aydınlattınız, teşekkür ederim; ancak azarlayıcı bir üslupla yazmanız hoş olmamış, üzüldüm. Saygılarımla.

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Azarlamak gibi bir niyetimiz olmadı olmazda sadece dosya yapınıza göre kullanmakta olduğumuz bir dosyaya adapte edip önermekti. Sizi azarlamak haddimize değil.

Geri