• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Oğlum İngilizce kelime tekrar etmeden oyuna başlayamasın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nadogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office excel 2003 sp 3 Türkçe
Bir çok öğrenci gibi oğlumda bilgisayarı açar açmaz oyuna başlıyor.Ona ekte gönderdiğim İngilizce öğrenilecek kelimelerden benim önceden belirleyebileceğim bir başarıyı yakalamadan başka oyun vb.başka bölümlere geçmesini engelleyebilecek bir şey oluşturmak mümkün müdür.Örneğin soru cevaplayacağı sayısını 20 seçtim.Ekteki dosyada bulunan kelimelerden 20 tane sorup doğru cevabı isteyecek.(Bu dosya devamlı benim tarafımdan değişebilir olmalı yeni kelimeler için)Cevaplar için ayni satırdaki anlamından başka örneğin 6 tane rasgele başka anlamlar getirip doğrusunu bulmasını isteyecek.Başarı oranını 10 seçersem (Başlarda düşük seçip sonra arttıracağım şevkini kırmamak için) 10 tane bilemezse başka bir yere geçemeyip yeni bir 20 soru soracak.Bilirse oyun internet ne istiyorsa oraya gitmesine izin verilecek.Sanırım bir çok veli aynı şeyden şikayetçi.Eğer mümkünse bir çok kişi yararlanabilir sanıyorum.

Ekli dosyalar

Çok saçma bir şey istedim galiba.Kimse cevap yazmamış.Yada ben bu gibi şeyler nasıl oluyor bilmiyorum.Çünkü bir çok konuda hekes elinden geldiğince cevap yazmış.İnşallah bunun lada ilgilenen biri çıkar.Cahilliğim için kusura bakmayın.

Geri