• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ofis 2003 te yapılan Hazır kodları,ofis 2007 ye kopyalayınca çalışmıyor.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
ofis 2003 te yapılan Hazır kodları,ofis 2007 ye kopyalayınca çalışmıyor.
muygun ustanın ,ofis 2003 te yaptığı hazır kodları ofis 2007 de çalışıyor.Aynı kodları başka çalışma kitabında kopyalayıp yaptığımda çalışmıyor.
Daha önce bu buna benzer kodlar çalışıyordu. 4 gün önce format çektim .Ofisi kurdum.Acaba ayarlarında mı bir şey eksik?ofis 2007 de Makro yada kod kaydetme ile ilgili açmadığım bir ayar mı var? Yardımlarınızı bekliyorum.örnekleri ekledim.

Ekli dosyalar

Eski dosyanızı açın Farklı kaydet/Makro içerebilen excel çalışma kitabı olarak kaydettikten sonra deneyin.

Hata veriyo dediğiniz dosyanız xml formatında kaydedilmiş.

Eski dosyanızı açın Farklı kaydet/Makro içerebilen excel çalışma kitabı olarak kaydettikten sonra deneyin.

Hata veriyo dediğiniz dosyanız xml formatında kaydedilmiş.

xlsm olarak kaydettim.Aynı şekilde değişen bir şey olmadı.Ana dosyadan kopyala yapıştır yaptım.Ama bir türlü düzelmedi.

Ne hatası aldığınızı da söyler misiniz.

ben 2007 kullanıyorum dosyanızı açtım bir buton vardı ona da bastım hiçbir hata almadım.

Ne hatası aldığınızı da söyler misiniz.

ben 2007 kullanıyorum dosyanızı açtım bir buton vardı ona da bastım hiçbir hata almadım.

siz muygn arkadaşın yaptığı sağlam çalışan dosyayı denemişsiniz.örnek dosya ekliyorum .Hatayıda oraya yazdım.Ayrıca görüntüde ekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dalgalıkur ustam yardımını bekliyorum

Geri