• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Soru Offline QR Code yapma

leonadies

Excel Derya Deniz Bizde Kulaç Atmaya Çalışıyoruz:)
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 TR 64 Bit Windows
Merhaba üstadlar baya sıkı bir araştrıma yaptım. Bazı çözümler buldum karekod oluşturma için. Ancak bunların hepsi online olarak API yontemiyle internet gerektiriyor. Bu işi ofline olarak yapabilme methodu yok mudur acaba?

Amaç şu: B2 hücresine yazı yazacağız E2 Hücresine QR code oluşturacak. Yalnız dediğim gibi offline kurgu gerekli. İnternet gittiği dakikalarda sorun yaşamamak adına.

Merhaba üstadlar baya sıkı bir araştrıma yaptım. Bazı çözümler buldum karekod oluşturma için. Ancak bunların hepsi online olarak API yontemiyle internet gerektiriyor. Bu işi ofline olarak yapabilme methodu yok mudur acaba?

Amaç şu: B2 hücresine yazı yazacağız E2 Hücresine QR code oluşturacak. Yalnız dediğim gibi offline kurgu gerekli. İnternet gittiği dakikalarda sorun yaşamamak adına.
sayın @leonadies bu konuda bulduğum ve foruma yüklediğim dosya tam aradığınız dosya https://www.excel.web.tr/threads/excelde-qr-kod-aztec-kod-ean13-kodu-barcode128-kodu.184603/ linki inceleyiniz.

Sizden ricam yapılan çalışmaların güncel ve son şeklini paylaşın böylece herkes faydalanır zamandan ve emekten tasarruf edilir. Lütfen unutmayalım: "Bilgi paylaştıkça çoğalır."

Teşekkür Ederim. Hemen inceliyorum

Geri