Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excel 2003 kullanıyorum,gerektiğinde kullanmak üzere bilgisayarıma excel 2010 da kurdum.2003 dosyalarım 2010 olarak açılıyor,2003 dosyamı 2003 olarak açabilmek için ne yapmam lazım..
Saygılarımla..
Ben buradaki soruyu farklı anlıyorum
Bilgisayarınızda sürücüyü ikiye böldüyseniz veya iki sürücünüz var ise C,D gibi
İlk önce Ofisin üst versiyonunu bilgisayarınızda D sürücüsüne kurun daha sonrada ofis 2003 de C sürücüsüne (işletim sistemi sürücüsü) kurun böylece excell dosyalarınız istediğiniz biçimde açılacaktır.
Diğer taraftan her iki sürümüde aynı sürücüye yüklediğinizde veya sıralama da ters sürücülere yüklediğinizde excellin kısa yolunu açıp dosya menülerdende açmak istediğiniz dosyayı açabilirsiniz.
Eğer bilgisayarınızda ofis 2003 yüklü ve ofis 2007 ve üzeri dosyaları açmak istiyorsanız yukarıdaki linkdeki yamayı bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.