• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Office 2007 Benzersiz İşlevi yok mu?

Excel Vers. ve Dili
2013 Tr
office 2007 excel de Benzersiz Formülünü kullanamıyorum. İşlevlerin içinde bu fonksiyon yok AD#? hatası veriyor.

Benzersiz

Office 2007 Standart r kullanıyorum.(12.0.6425.1000) sp2

Ekli dosyalar

Merhaba,

Bu fonksiyon yerleşik fonksiyonlardan değil, Kullanıcı Tanımlı Fonksiyon (KTF) yani makro ile yapılmış bir fonksiyon.

Siz 2003 ten 2007 ye çevirirken makro etkin kitabını seçmediğimiz için de bu makro dosyanızdan silinmiştir büyük olasılıkla.

bu konuda bir şeyler yapıla bilir mi? UDF için xla eklentisi bulabilirmiyiz.

Kullandığınız KTF ne iş yapıyordu siz onu söyleyin, yardımcı olacak arkadaş çıkacaktır.

listenin içindeki tekrar eden değerleri başka bir sütunda tekrarsız olarak çekip listenin içindeki giriş ve çıkışları kümüle etmek için kullanacağım.
Örnek
Lıste
kod----grş----çkş
1001---10
1002----5
1001-----------8
1001-----------1
1003----7
1002-----------5
1003-----------1

Bakıye Lıstesı
kod--grş--çkş--kalan
1001-10---9----1
1002--5----5---0
1003--7----1---6

Son düzenleme:
Selamlar,

Sizin istediğiniz işlem için kullanmanız gereken en kolay ve hızlı yöntem ÖZET TABLO' dur.

Forumda bir çok örnek var. Arama yapıp ulaşabilirsiniz.

özet tabloyu biliyorum. fakat formülle değerleri çağırıp bakiye listesinin yanına ayrıca formüllerle maliyet hesaplaplamalrıda yapacağım. Bu konuda formül ile çalışmak bana daha rahat hareket imkanı sağlayacağı kanatindeyim.
Bu konuda siz değerleri üstadların fikirlerine her zaman açığım.

Bana sıkıntımda yardımcı olan ve yeni ufuklar açan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Benzersiz fonsiyonu için bir adet xla oluşturdum ve addins den excele gömdüm isteyen olur düşünceyiyle buradan paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

Geri