Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimde formül satırında çıkan sonucu tekrar aynı satırda virgülden sonra 2 hane olacak gerisini göstermeyecek şekilde tanımlamak istiyorum.
Yani =derece(asin(d18)) 'in üzerine NSAT(B23;2) yapıp tekrar aynı satırda göstermek istiyorum. Ama bunların nasıl bağlanacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fark ettiğiniz üzere verdiğim formülün mantık olarak mevcut formülünüzden farkı yok. Mevcut formülünüzde zaten 2 formül iç içe yazılmış, yapmanız gereken bu formülü NSAT formülü içine almaktı.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.