Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar örnekteki not ortalama ve verileri formülle göstermek gerekiyor. kırmızı alanların formülle yapılması gerekiyor. yardımlarınız için teşekür ederim.
ömer bey,
ilginize teşekür ederim. evet bir kısmını yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum. her doğru formül için not verilecek. yanlış olmasın istiyorum. ayrıcı
Öğrencilerin Tüm Derslerden Başarı Ortalaması:
Bilgisayar Dersinden Sınava Giren Öğrenci Sayısı:
Tüm Dersler İçinde Alınan En Yüksek Not:
Tüm Harf notları İçinde AA notu sayısı:
karşılarına gelen yerleri formülleyemedim. onları el ile yazdım. formülle yazdırabilirseniz sevinirim. birde genel bir kontrol edin. yanlışlık olmasın teşekürler.
Öğrencilerin Tüm Derslerden Başarı Ortalaması: Yuvarlama Aşağımı yukarımı?
Bilgisayar Dersinden Sınava Giren Öğrenci Sayısı: Kriter belli değil
Tüm Dersler İçinde Alınan En Yüksek Not:=MAK(H4:H13)
Tüm Harf notları İçinde AA notu sayısı: =EĞERSAY(I4:I13;"AA")
katkısı olan herkeze teşekürler. sağolun
H sütununa göre başarı ve başarısız sonucu çıkarmıştım. I sütununa göre nasıl yaparız. harfe göre başarılı yada başarısız nasıl yazılır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.