Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K sutunu diğer sutunlar etkiliyor. burada h altına sütunundaki değerleri bilmeniz gerekiyor sanırım.burada zaten 32 ve altına kaldı diyor. frmul bu şekilde
=EĞER(VE(D12>=46;D12<=49);"CD";EĞER(VE(D12>=40;D12<=45);"DC";EĞER(VE(D12>=33;D12<=39);"DD";EĞER(VE(D12>=0;D12<=32);"FF";""))))
Yani 32 ve altına lkaldı diyor. en sonunda. farklı bir işlem yapması gerekiyorsa rakamları değiştirmeniz gerekiyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.