• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

noktalar virgüle dönüşmüyor

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Uygun başlık bulamadığım için buraya açtım.Ekteki dosyada öğrencilerin deneme sınavı sonuçları var görülen noktaları virgüle çeviremedim.İlginçi bir biçimde döünüşmüyor.Bir bakarsanız...

Ekli dosyalar

ben hücre hücre filtreyi araştırıyorum ama bulamadım bir türlü :(((

Uygun başlık bulamadığım için buraya açtım.Ekteki dosyada öğrencilerin deneme sınavı sonuçları var görülen noktaları virgüle çeviremedim.İlginçi bir biçimde döünüşmüyor.Bir bakarsanız...

onlar nokta değil
ondalık ayıraç otomatik ekleme yapıyor

Düzeltmek mümkün değil mi üstad.

nokta olmayan bir şeyi nasıl düzenleteceksiniz anlayamadım siz noktayı kaldırın bence
hücre biçimlendir - genel'e tıklayın ve tamam deyin hücrelerde noktalar yok olmuş olacak

diğer kalanlar için ise
ctrl+h aranan değere . ( nokta ) yeni değere , ( virgül ) tümünü değiştir deyin

nokta olmayan bir şeyi nasıl düzenleteceksiniz anlayamadım siz noktayı kaldırın bence
hücre biçimlendir - genel'e tıklayın ve tamam deyin hücrelerde noktalar yok olmuş olacak

diğer kalanlar için ise

Dediğniz şekilde olmuyor.Nokta kalkıyor virgül geliyor ancak oda sadece görünür ve hesaplamada hataya yol açıyor.Neyseki farklı bir yoldan çözdüm ilginize teşekkürler.

diğer kalanlar için ise

Aslında böyle bir problemi bende yaşıyorum. Bölgesel ayarlardan (.) ve (,) seçeneklerini değiştirerek çözüm bulmaya çalışıyorum.

Excelde yaptığım tabloları worde yapıştırarak bir rapor hazırlıyorum. Şöyle bir sorum olacak Word üzerinde tabloları seçim yaparak noktaları virgül, virgülleri nokta haline getirebilirmiyiz?

Geri