• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

nöbet sıralamasıyapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhaba benim yapmak istediğim nöbet listesime göre listemdeki arka arkaya yazdığım isimlerin sonraki nöbette arka arkaya tutmasını istemiyorum örn fatih ve ahmet listede arka arkaya ben bunların birdahaki nöbetlerinin arka arkaya olmasını istemiyorum. birde mesela fatih p.tesi nöbet tuttuysa sonraki nöbeti p. tesi gelmeyecek ve haftasonu nönetlerinide arka arkaya gelmeyecek sekilde eşit dağıtım yapacak( yıl boyunca veya alıaylık periyotta herkese iki haftasonu nöneti veya herkese iki salı nöbeti ) . böyle bir çizelgeyi excel de yapak istiyorum. yardımcı olabililirmisiniz

Son düzenleme:
forumdan araştırma yaparak biraz düzenledim fakat makrolar karıştı. son düzenlemelerime göre yardımcı olabilecek varmı. bunu 2012 girmeden bitirmem lazım. bi el atsanız.

Son düzenleme:
konu hala güncel, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Selam
Konu Bildiğiniz Asker Nöbet Programı
Şartlar şunlar;
1- Nöbet tutan personel sürekli aynı yerde nöbet tutacak bunu gruplara ayırarak elimden geldiğince yapmaya çalıştım.
2- Nöbet tutan Personel aynı memleketten olmayacak
3- Liste yapmaya çalıştım ancak beceremedim.
4- Birde Nöbetlerin adaletli olması için personelin tuttuğu nöbetleri saymasını ve listenin her gün kendisini yenilemesini istiyorum
Örneğin:
01 Aralık 06:00-08:00 nöbet tutan arkadaşlar bir sonraki gün 08:00-10:00 tutacaklar
Yardımcı olacak arkadaşlardan şimdiden allah razı olsun

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Şu şekilde yapılabilir mi? Sıralama arka arkaya gelsin(listeye göre) ama bir arkadasımız pazar günü nöbet tuttuysa tekrar pazar günü nöbet tutması için haftanın diğer günleri nöbet tuttuktan sonra tekrar pazar nöbeti tutmalı. Nöbetler eşit sayıda olmalı.Bu şekilde bir nöbet listesi yapılabilir mi?
Şimdiye kadar eklemiş olduğum dosyaları iptal edebiliriz.Yeni örnek dosyam ektedir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri