• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nöbet programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeeni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010 TÜRKÇE
ekte gönderdiğim dosyada gerekli açıklamaları yaptım umarım anlaşılabilir şekilde anlatmışımdır yardımcı olursanız sevinirim............

Ekli dosyalar

Nöbet dağılım çizelgesi

Merhaba;
Bir üyemizin talebi doğrultusunda yaptığım tablo galiba isteğinizi karşılar.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

hocam cevap ve program için teşekkür ederim ancak 1. ve 2. nöbet yerlerindeki isimleri ayrı ayrı yazamazmıyız nedenine gelince 1. ve 2. nöbet yerlerindeki isimler farklı nöbetçiler...yani 1. nöbet yerindeki ali 2. nöbet yerinde olmayacak...(bunu daha önce söylemeliydim hatam için özür dilerim)

Sayın hocam, sizin bu tablonuzla iligli ben de daha önce sormuştum. Sözkonusu tabloda kişi sayısı çift ise, hep aynı kişiler izninli günler haricinde birbiri ile nöbet tutuyor. (Ekteki örnekte; Ahmet-Sinem, Berk-Begüm, Alparsla-Fatmagül gibi). Bunu ayaralayabilirmiyiz? Yani aynı kişiler denk gelmese. Teşekkür ederim.

hocam cevap ve program için teşekkür ederim ancak 1. ve 2. nöbet yerlerindeki isimleri ayrı ayrı yazamazmıyız nedenine gelince 1. ve 2. nöbet yerlerindeki isimler farklı nöbetçiler...yani 1. nöbet yerindeki ali 2. nöbet yerinde olmayacak...(bunu daha önce söylemeliydim hatam için özür dilerim)

Merhaba;
Doğru anladıysam 1. nolu nöbetcileri ile 2 nolu nöbetcileri ayrı ayı düşünülecek
Bunun için üstteki eklediğim tabloyu 2 farklı isimle kaydederek nöbet yeri sayısını 1 girer ve oluşan 2 tablonun sonuçlarını birleştirirseniz sonuç alırsınız.
Yada eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Doğru anladıysam 1. nolu nöbetcileri ile 2 nolu nöbetcileri ayrı ayı düşünülecek
Bunun için üstteki eklediğim tabloyu 2 farklı isimle kaydederek nöbet yeri sayısını 1 girer ve oluşan 2 tablonun sonuçlarını birleştirirseniz sonuç alırsınız.
Yada eki deneyin.
İyi çalışmalar.

hocam çok teşekkür ederim,tam istediğim gibi Allah (c.c.) razı olsun......

MUYGUN bey çok teşekkür ederim ben de böyle bir program arıyordum çok işime yaradı, İyi çalışmalar...

Geri