• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

nöbet listesi

Selam Arkadaşlar Ben Şöyle bir şey tasarladım kafamda bunu excel de nasıl yapabilirim.

Biz büroda diyelim.20 kişiyiz.
Bu kişilere hafta sonları nöbet yazacağız. ( Cumartesi - Pazar ) Yıl Boyunca sıra ile dönecek.
Sistem.Yalnız Burada diyelim bu hafta (x) kişinin nöbeti var.Bu Kişi 20 gün izne çıktı.Sıra Bozulmadan devam ettirebileceğim bir tablo veya formul var mı acaba ?

Şöyle

28.08.2010 Ahmet KA nın Nöbeti var.
29.08.2010 Samet XX in Nöbeti Var.

04.09.2010 Kamil xx in Nöbeti Var.
05.09.2010 Yavuz xx in Nöbeti var.

11.09.2010 Mehmet xx in Nöbeti Var.
12.09.2010 Cevdet XX in Nöbeti Var.

18.09.2010 Zeki XX in Nöbeti Var.
19.09.2010 Tahir XX in Nöbeti Var.

25.09.2010 Rıza Xx in Nöbeti Var.
26.09.2010 Necati XX in Nöbeti Var.

02.10.2010 Ufuk XX in Nöbeti Var.
03.10.2010 İdris XX in Nöbeti var.

Tabi Bunları ben isimleri girdiğim zaman otomatik olarak Hafta sonlarına Nöbete dönüştürecek.

Şimdi Bu kişiler den 5 tanesi hafta sonu Üniversite imtihanına girecek.Yani ekleyeceğimiz 30 kişi arasından her hangi birisi Bu 5 kişden 2 tanesi hafta sonu Nöbeti var.ve bu otuz kişeden 5 kişide senelik izne çıktı.

Senelik izne Çıkanın karşısına Senelik izin yazdığımız zaman otomatik olarak izin tarihleri arasında ona nöbet yazmayacak.Dönüşünde nöbet yazacak. Gibi

Aynı Şekil de Üniversite imtihanına girecek kişiyi o hafta nöbetten çıkaracak.Bir diğer haftaya Kaydıracak.

Buna Resmi Tatil Günleride eklenecek.

Şimdi sıra Bozulmadan Kaydırma usulü ile bunu yapacak bir formül veya Çözüm Var mı?

Bilmem Anlatabildim mi?

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Saygılarımla

ramazankara@hotmail.com

Son düzenleme:
sitede örnek çalışmalar var, nöbet diye aratırsanız özellikle bana ait bir çalışma sanırım işinize yarayabilir.

Olmazsa eğer lütfen çalışmanızla ilgili bir dosya yükleyin ki yardımcı olmaya çalışalım.

Geri