• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nöbet çizgesi (aylık)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Arkadaşlar,
Forumda yaptığım aramalarda birçok nöbet konusunda başlığa rastladım ve inceledim ancak kafam iyice karıştı ve işin içerisinden bir türlü çıkamadım,
Bende siz değerli dostlarla tekrar bu konu başlığında bunu paylaşmak istedim. Ekteki dosyayı inceleyip yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Forumda yaptığım aramalarda birçok nöbet konusunda başlığa rastladım ve inceledim ancak kafam iyice karıştı ve işin içerisinden bir türlü çıkamadım,
Bende siz değerli dostlarla tekrar bu konu başlığında bunu paylaşmak istedim. Ekteki dosyayı inceleyip yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Merhaba
rar şifresinden çıkartıp tekrar yükleyin dosyanızı

birinci mesajda tekrar xls olarak tekrar ekledim

Merhaba;
Eki deneyin. (gerekli açıklamalar tablo içerisinde)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın Muygun
Emeğinize sağlık , gayet güzel bir çalışma yapmışınız
Dağıtım yaparken gün olayına dikkat etmiyor.Bizlerin asıl yaşadığı sıkıntı ondan kaynaklanıyor.Dağıtımı yaparken özellikle gün olayına ve/ya 1.-2. sıra nöbet yerine müdahaleler edilebilir mi?

Mesela sizin çalışmanızda hafta sonları aynı kişilere düşebiliyor.Dağıtım tersten kurgulanabilir mi?Sizin çalışmanızda izin-rapor kısmından sonra kim hangi günü ne kadar çalışacak deyip dağıtım yaptırılabilir mi?

Sayın muygun hocam,
vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler,
inceleyip size dönüş yapacağım,
sayın mersilen dediği konu doğruysa yani "hafta sonları aynı kişilere düşebiliyor" diyor, eğer öyleyse hem büyük bir problem

Geri