• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

nöbet çizelgesi

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhaba eşit dağılımlı ocak-haziran arası nöbet listesi yapmak istiyorum yardım bekliyorum

Son düzenleme:
Merhaba
Bu ekteki örnek forumda üstadlarımızın yaptığı bir örnektir.Umarım işinize yarar

renkli sütundaki isimleri değiştirdiğimde C sütunundaki rakamlar sıfır oluyor. formülleri yazabilirseniz belki bende deneyebilirim. veya birazdaha basit olabilir.

Son düzenleme:
acil nöbet listesi

ustalar bana yardımcı olmanızı istiyorum. işyerimde eşit dağılımlı bir nöbet çizelgesi yapmak istiyorum. 20-21 kişinin eşit bir şekilde 6 aylık periyotta nöbet tutmasını istiyorum. örneğin hafta sonlarının hep aynı kişilere gelmesini istemiyorum eşit bir şekilde dağılmasını istiyorum. herkesin 8 veya 9 nöbet tutmasını istiyorum. istemi ekte belirttim bunu eşit bir şekilde nasıl paylaştırabilirim yardımlarınızı bekliyorum. en kısa zamanda hazırlamam gerekiyor.

Son düzenleme:
ikişer kişilik nöbet listesidir.kendinize göre duzenleme yapamazsanız yardımcı olurum.

Ekli dosyalar

ikişer kişilik nöbet listesidir.kendinize göre duzenleme yapamazsanız yardımcı olurum.

ustam ilgilendiğin için teşekkür ederim ama ben bunu istediğim gibi düzenleyemedim. benin hazırladığım listeden farklı gibi bana biraz karışık geldi biraz acemilik olsa gerek. iki kişilik çizelgeyi teke düşüremedim örneğin. bir önceki son kişiden devam etmesigüzel olmuş ama. nasıl yapabilirim yardımınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Nöbet günleri 2 . Sayfadaki listede de olabilir

Son düzenleme:
teşekkür ederim biraz biraz değişiklik tapıp bütün listeyi tek sayfada toplamaya çalışayım . güzel olmuş. teşekkürler

nöbet listesi tek sayfada toplamak şartı varsa biraz uğraşayım

ama sizin dosyanın aynısı olmaz gibi geliyor bana

istediğiniz yerleri anladığım kadarıyla sildim

Ekli dosyalar

merhabalar sizden kolay oldugunu umdugum bir çalışma isteyecem 6 kisiyi haftalık 45 saati geçmeyecek şekilde 2 şer kişiyle geceli günlüzlü çalıştırmak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz ve ya oldugu kadar bir sistem olsun yani oluru ne cevap için teşekkürler

en son yolladığınız nöbet hsp1.xlsx bana uygun,fakat farklı olarak günde 2 yerine 5 kişinin kalmasını istiyorum.pazar nöbetleri de eşit olmalı. Uğraştım ama yapamadım.rica etsem yardımcı olabilirmisiniz?

Geri