• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nöbet Çizelgesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmedummu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ahmedummu

Misafir
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce sizin yardımlarınız ile yaptığım bir programı işyerinde kullanıyorum. Çok da işime yarıyor. Fakat Öğretmen nöbet çizelgesinde sorunlar çıkıyor. Şöyle ki, program öğretmenleri nöbet yerlerine rastgele dağıtıyor. Mesela bir öğretmen kantin katında Eylül ayından bugüne kadar 4 kez nöbet tutmuş, bazıları hiç tutmamış. Bunun gibi çok örnek var. Öğretmenler nöbet yerlerine dağıtılırken nöbet yeri olarak da, gün olarak da bir kaydırılabilir mi. Mesela öğretmenin bir önceki nöbeti Pazartesi günü ise bir sonraki nöbet çizelgesi hazırlanırken nöbet günü Salı gününe, bir önceki nöbet yeri kantin katı ise bir sonraki nöbet yeri giriş katı olabilir mi.

Nöbet Yeri sıralaması NÖBET sayfasında (çizelgesinde) şöyle,
KANTİN KATI - GİRİŞ KAT - 1. KAT - 2. KAT - BAHÇE

Öğretmen isimleri ise Sabahçılar "SABAH", öğlenciler "ÖĞLEN" sayfasında. Nöbet çizelegesi "NÖBET" sayfasında. Nöbet ile ilgili form ise "USERFORM3"

Ayrıca hazırlanan her nöbet çizelgesinin nöbet tarihine göre kaydedildiği ARSİV adında bir sayfa var. (Bir önceki nöbet yeri ve günlerini görmek amacı
ile)

Orjinal dosyamı ekliyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Öğretmenler ile çok sıkıntı yaşıyoruz.

Ekli dosyalar

Selamün Aleyküm

Süleyman Bey örnek dosyanızı eklerken şifresiz ve dosyanın sayfaları da gizlenmemiş olsunki dosyanıza yardım etmek isteyenler sıkıntı çekmesin sırf dosyanızı açmak baya uğraştırıyor.

Sorunuza gelecek olursak mademki karıştırmak istediğiniz gibi olmuyorsa kaydırarak işinizi görecekse ekli dosyayı irdeleyiniz.

Ekli dosyalar

Geri