• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

"nesne eklenmiyor" hatası.

kemal turan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 32 bit
merhaba,
Nereyi karıştırdım bilmiyorum.sayfaya textbox eklemek istediğimde "nesne eklenmiyor" uyarısı veriyor.
Userforma ekleme hususunda problem yok.
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

. . .

Bilgisayarı bir kapatıp açmışsınız heralde. Resetleyip önbelleğin kendine gelmesi için.
Daha önceden textbox ekli olan tablolarda. Nesneyi görmenize veya değişiklik yapmanıza izin veriyor mu ?

. . .

Genelde ram kasması sonucu olabiliyor. Benimde başıma gelmişti.

Merhaba Hüseyin bey, Lider 22
İlginize teşekkür ederim.
Hüseyin bey daha önce textboxların bulunduğu sayfalardaki textboxlar işlem yapmıyor.
Mausla bir veri girmek istediğimde uçlarında ok işretli + görünüyor.

Acaba sorun çözüldü mü? Ben de aynı problemi yaşıyorum. Yardımcı olunursa sevinirim.

Aynı sorun geçen hafta bizim şirkette de yaşandı. Ama bizdeki sorun server üzerindeki yetkilendirme ile ilgili idi. Sorunu yine IT bölümü çözdü. Nasıl derseniz söylediklerine göre profilleri sıfırlamışlar. Teknik bir konu olduğu için açıkcası sormadım. Eğer sizde de yakın zamanda böyle bir uygulama varsa IT servisinize başvurun derim.

Merhaba;
Windows Gezgini'nde, % TEMP % klasöründe açın ve "MSForms.exd" tüm alt klasörlerdeki arayın.
Bu dosya içinde bulunan tüm örneklerini silin. Bu, tüm alt klasörleri içerir.

Not VBA bir sonraki kullanışınızda yeni denetimleri kullandığınızda, .exd dosyaları otomatik olarak yeniden oluşturulur. Bu extender dosyaları kullanıcının profili altında ve ayrıca aşağıdaki klasörleri gibi diğer konumlarda bulunabilir:

%appdata%\microsoft\forms%Temp%\excel8.0
%Temp%\word8.0
%Temp%\PPT11.0
%Temp%\vbe

sorun çözüldü
excel'i kapatın system32 klasöründen FM20.DLL yi FM20.DKK yapın excel'i tekrar sorun çözülecektir denedim oldu

Geri