- Excel Vers. ve Dili
- Office 2013 Tr - Win10 x64
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba Arkadaşlar,
Talimat sayfasında müşteriyi seçince
Ayrıntılar sayfasından müşterinin bankasını ve iban nosunu alt hücreye getirmeli.
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler Sayın İhsan Tank, tam istediğim gibi olmuş.
Metin kutuları kaydığı için formüller yanlış hücrede olmuş ama bir kopyala yapıştırla oldu.
Sorunsuz çalışıyor tekrardan teşekkür ederim.
tam yerini söylerseniz düzelteyim. ( dilerseniz )
Excel Dersanesindeki
konularını inceleyiniz.
- DÜŞEYARA Uygulamaları
- İNDİS Uygulamaları
Flash bellek bile sürekli yanınızda olduğuna göre exceli seviyorsunuz. Acizane tavsiyem kopyala-yapıştır ile sadece günü kurtarırsınız ama Excel Dersanesini inceler ve oradaki uygulamaları denerseniz çok çabuk ilerleyeceğinize inanıyorum.
Saygılarımla,İyi çalışmalar.
Tabloda şöyle bir işleme ihtiyacım var,
D17 hücresinde veri doğrulama-liste ile diğer sayfadan müşterinin ismini buluyordum ancak
aynı müşterinin birden fazla banka hesabı olabiliyor.
D17 hücresinde müşteriyi seçince banka isimlerinide görmem mümkün mü? Ancak D17 ye banka ismini yazmayacak.
#3 mesajdaki dosya günceldir.
Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.
Sayın İhsan Tank;
Katkılarınız için teşekkürler..
Teşekkürler Sy İhsan Tank,
Tabloda çok emeğiniz var.
Sayın İhsan Tank,
Formülleri diğer talimat dosyalarıma uygulatma çalışıyorum.
Ancak K17, K18 ve K19 hücrelerindeki formüllerin başında {, sonunda } parantezler var ama
hücrelerde çift tıklayıp formüllere müdahele etmeye çalışınca işaretler kayboluyor.
Diğer tabloma uygulamaya çalışınca parantez işaretleri çıkmıyor ve işlem sonucu 0 veriyor.
(Umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir, daha anlaşılır olması için isterseniz ekran görüntüsü ekleyebilirim.)
{ }
İlgi ve yardımlarınız için Teşekkürler Sy İhsan Tank,
İndis ve Düşeyara formüllerini yeni öğreniyorum, biraz veri topladım örneklerle deneyerek çalışacağım.