• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Müşteriye verilen fiyatların takibi

Excel Vers. ve Dili
Türkçe 2010
Öncelikle iyi günler.
Ebatlı mamüller üreten bir firmayız ve günde defalarca satış bölümüne fiyat sorulmaktadır. Müşterilere verilen fiyatların hangi tarihte,kime(müşteri bilgileri), hangi mamül(kalınlık, en, boyve cins) için ne kadar fiyat verdiğimizi tutabileceğim bir liste arıyorum. Daha önce forumda makrolu buna benzer bir liste görmüştüm fakat şimdi lazım oldu. Ne yazık ki bulamadım, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

bir tablo yapın bizde ona göre yardımcı olalım size

Liste bu şekilde uzayıp gidecek. İlk sayfada yapılacak olan bir form ile girilen bilgiler bu listenin altına sıralanıp gidecek. Benim amacım süzme yaparak geçmişe yönelik kontrol sağlamak.

Ekli dosyalar

Sayın enduro2006

Dosyanızdan yola çıkarak beklentinizden daha gelişkin bir çalışma yaptım ancak buradaki dosya yükleme limiti nedeni ile yüklemem mümkün olmadı. PM den özel bir mail adresi gönderebilirseniz müşteri görüşmelerini ve verilen fiyatları dakikasına kadar gün gün bir yıl için tutan, ayrıca fiyatlandırmaları da saklayan , eğerki satış yaparsanız sözleşme verilerine göre de geçmiş bugün ve gelecek alacakların carisini de tutan çalışmamı size göndermek istiyorum.
Doğal olarak işinizin ayrıntılarını bilmediğimden bazı sayfalarda terimler sadece programı yapmak amacıyla kondu, sizin göstereceğiniz düzeltmeleri de yaptıktan sonra daha bir ele avuca gelir olacağını düşünüyorum.
Öncelikle programda excel görünmüyor, sadece formlar üzerinde işlemler yapılabiliyor. Yetki şifreleri var. Çalışma mantığını kavradığınızda düzeltmelere hemen geçebiliriz ve sorularınıza buradan cevap verip yönlendirebilirim.

selamlar. hazırladığınız bu çalışmayı rica etsem bana da yollayabilirmisiniz?

Mailinizi kontrol ediniz lütfen

Şifre 123 yeni gördüm.

Son düzenleme:
Geri