• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

multıpagade tarih problemi

Excel Vers. ve Dili
97/98/200/XP
herkese günaydın.arakadaşlar ekteki dosyada userform üzerine açmuş olduğum multi pagede,page1,page2,page3 ... diye yerler var.i page1 de ki comboxa tkılayınca tarih açılıyor ve seçince tarih dosyası kayboluyor.yapmak istediğim page1 dekini page 2,page3 vb.diğerlerinide uygulamak.yardımcı olursanız sevinirim.comboxa tıklayınca tarih açılsın ve tarihi seçince açılan dosya kapansın.page1 deki comboxa uyarladım ama diğerlerine yapamadım.

Ekli dosyalar

Sorunuzdan bir anlam çıkjaramadım.Yanıt alamıyorsanız bilinki eksik veya yanlış soru sormanızdandır.Comboboxa tıklayınca hiç bir eylem olmadı.Ayrıca tarih dosyası diye bir dosyada açılmıyor ve kapanmıyor.tarih dosyasını nerede açtınız.Dosya Açma kodları workbooks.open diye başlar.Ama oda yok sanırım.
Sorunuzu amaca uyacak şekilde sorarsanız yardım alabilirsiniz.:cool:

hocam şöyle sayfa1 deki düğme ye tıklayınca userform açlıyor.userform üzerindeki multipagade ,page1,page2,page3 ... diye butonlar var.page1 deki tarih seçinizin yanındaki comboboxa tıklayınca caleander dosyası açılıyor tarihi seçince kapanıyor.ben bunun diğer butonlarada eklemek istiyorum aynı şeyi,yani page2,page3 ,page4 . page2 deki tarihi seçince calander dosyası açılsın ,yani aynı page1 deki gibi.

Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Ekli dosyalar

evren hocam dosyadan birşey anlamadım.mümkünse eklemiş olduğum dosya üzerinde yapabilirmisiniz.userform üzerinde

Hocam birde satış rapor diye bir dosya eklemiştim onada baka bilirmisniz.

Geri