• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mükerrer olan faturaları birleştirme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR...
Elimizde Excel dosyasında yaklaşıl 50.000 satırlık bir veri bulunmakta.Söz konusu veride Muhasebe Programında kaynaklanan ürün bazında işlenmiş olduğundan dolayı fatura numaralarını ayrı ayrı aynı fatura numarası olarak çıkarmaktadır.Daha önceleri Yenilenen Değerden Manuel olarak yapıyordum yanlız liste çok uzun Yardımızı bekliyorum...
Ekte Görüleceği üzere mükerre faturalar mevcut numaraları mevcut

Ekli dosyalar

. . .

Fatura numaralarını teke düşürüp, toplam mı almak istiyorsunuz...

Özet tablo ile kolayca yapılabilir. Forumdaki konuları inceleyiniz.

. . .

forumda çok dolaştım özet tablo ile yapılıyor muş yanlız forumda bulamadım

Ustad Özet tabloyu yaptık yanlız benim amacım listeyi düzeletmek

. . .

Düzelecek olan işlem nedir. Sorunuzda o kısım açık değil.

. . .

Şimdi listede Aynı fatura numaraları mevcut, aynı fatura numaralarını Tutar ve KDV toplamlarını toplayıp tek bir faturasında toplamak istiyorum.Örneğin FYS2015000000291 numaralı faturadan listede 8 adet mevcut bu faturayı tek bir sütunda Tutar ve KDVlerini toplamak istiyorum... Özet tabloda toplamlarını görüyorum yalnız listede nasıl düzelteceğim

. . .

Mevcut listeniz sizin ham veriniz olacak.

Yeni tablonuz artık özet tablo ile oluşturduğunuz kısım. İsterseniz özet tablodan kopyala- özel yapıştır - değerleri şeklinde özet tablosuz biçimde verilerinizi geri alabilirsiniz.
Ancak bunu yeni bir sayfada yapmalısınız.

. . .

Ustat yanlız Özet Tabloda yerleştirmeyi yapamadım yardımcı olur musunuz. Örnek bana bir liste gönderir misiniz.

Emir Bey Çok Teşekkur Ederim Yardımınız için yanlız son bir sorum daha olacak Listede Pivot Tablomuza ben ürün adlarınıda yazmak istemekteyim yanlız 2 adet ürün çıkarmakta liste herhangi bir ürün tek olarak getirme şansımız var mıdır Pivot tablomuzda.Dosya Ektedir. Yardımınız için Şimdiden Teşekkurler

Ekli dosyalar

. . .

Ürün isimlerini Özet Tablo alanından çıkarın.
Daha sonra fatura numralarına göre Sayfa1 den düşeyara formülü ile ürün isimlerini çekebilirsiniz.

. .

Geri