Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar,
Bir takvim uygulaması yapmaya çalışıyorum.
Eke dosyamı ekledim. anlatması oldukça zor, mükerrer kayıt bulunca F sütununda değer 01:00 - 02:00 - 03:00 gibi değişmesini istiyorum.
Selam arkadaşlar,
Bir takvim uygulaması yapmaya çalışıyorum.
Eke dosyamı ekledim. anlatması oldukça zor, mükerrer kayıt bulunca F sütununda değer 01:00 - 02:00 - 03:00 gibi değişmesini istiyorum.
espiyonaji,
Çok teşekkür ederim, eğersay formülünü o kadar denememe rağmen *C3 ün sonucunu bilmiyordum, şu anda güzel çalışıyor, tamamen bitince foruma vereceğim.
Yaptığım çalışma, masamızda duran haftalık takvimlerden oldu. resimli, girdiğiniz size özel zamanları, faaliyetleri gösteren bir takvim. Outlook tan çok daha güzel oldu.
Hafta basımını yapıp, masanıza koyuyorsunuz. Bu takvimi yurtdışı forumlardan topladığım örneklerle oluşturdum, çok farklı formül ve ad tanım ları içeriyor. Arkadaşlarımıza da güzel bir örnek olacak.
Saygılarımla,
Tansu
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.