• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

mühür numaraları

Excel Vers. ve Dili
2007 ve 2010
Merhaba
ekteki listede mühür numaraları yer almaktadır. bu mühür numaralrında tek tek aramak yerine iki mühür numarası ve bu iki mühür numarası arasındaki numaraları nasıl arattıra bilirim?
örneğin elimdeki mühür numarası 172101-172200.Ben 172101 ile 172200 ve bu sayıların arasındaki sayıları nasıl arattırabilirim?
SAYGILARIMLA

Merhaba
ekteki listede mühür numaraları yer almaktadır. bu mühür numaralrında tek tek aramak yerine iki mühür numarası ve bu iki mühür numarası arasındaki numaraları nasıl arattıra bilirim?
örneğin elimdeki mühür numarası 172101-172200.Ben 172101 ile 172200 ve bu sayıların arasındaki sayıları nasıl arattırabilirim?
SAYGILARIMLA

Ekli dosyalar

Merhaba
SAYGILARIMLA

Koşullu biçimlendirme ile işini görür mü?

Ekli dosyalar

Ne yapmak istediğinizi tam anlayamadım ancak şunu merakettim: Neden 21 küsür sayfa kullanıyorsunuz? Neden tüm mühürleri aynı sayfada listelemiyorsunuz? muhtemelen dosyanın bu halinde de sorununuza çözüm bulunabilir ancak tek sayfada olsa çok daha kolay olur bence. Hem daha kullanışlı olur.

Ayrıca tüm mühür numaraları T ile başlıyor. Her mühür için T/ 1234 şeklinde girmek yerine hücrede biçimlendirme yapıp sadece sayı kısmını da girebilirsiniz. Bu da arama yapmanızı ve sonuca ulaşmanızı kolaylaştırır.

mühür listesi

Merhaba
listeyi çektiğim program bu şeklide excele çeviriyor. Koşullu biçimlemede sadece içinde bulunduğum sekmede arama yapıyor. Aramayı kitapçıkta yapmalıyım.
Ayrıca arama yaparken t hari kullanmama gerk yok .

son iki sayfayı sildim sondan bir önceki sayfada 1 adet veri vardı ;
makro ile toplam sayfası oluşturup tüm kayıtlarını oraya aktardım
aktarma işleminden sonra aralık vererek gerekli süzme işlemini yaptırabilirsin

Ekli dosyalar

mühür listeleme

Merhaba
Süleyman bey yaptığım işi biliyorsunuz . Aramalarım hızlandığı için zimmeti hemen verdim. Çok teeşkkür ederim...

mühür zimmet

excele de yazmışsın aramada da denedim problaem çıkmadı.teşekkür ederim

Geri