• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

muhtar programı;

Excel Vers. ve Dili
2002 türkçe
Muhtarların kolaylıkla kullanabileceği muhtarlık programı. Form5 (KonutBildirimFormu) ile ilişkilendirilmiştir.
Programda hiç bir kısıtlama yoktur.
Kullanmaya başlamadan önce muhtarlıkla ilgili bilgilerinizi mutlaka giriniz.
Her bir kişi ile ilgili "TC Kimlik NO" ve "Cinsiyet" başta olmak üzere bütün bilgileri eksiksiz girmeye çalışınız.
Gelen vatandaşın kayıtlı olup olmadığını "Kimlik Bulma Seçenekleri" ile kontrol ettikten sonra "Yeni kayıt" yapın.

Saygılar, iyi çalışmalar.

Teşekkürler
bazı formdaki bilgi girişleri eski
güncelleme mümkünmü
iyigünler

Sayın Ayhan2122 hocamın siteye eklediği programı arşivimden çıkarıp size sunuyorum.

Verilen emek ve paylaşım için hocama bir kez daha teşekkürler...

Ekli dosyalar

Muhtarların kolaylıkla kullanabileceği muhtarlık programı. Form5 (KonutBildirimFormu) ile ilişkilendirilmiştir.
Programda hiç bir kısıtlama yoktur.
Kullanmaya başlamadan önce muhtarlıkla ilgili bilgilerinizi mutlaka giriniz.
Her bir kişi ile ilgili "TC Kimlik NO" ve "Cinsiyet" başta olmak üzere bütün bilgileri eksiksiz girmeye çalışınız.
Gelen vatandaşın kayıtlı olup olmadığını "Kimlik Bulma Seçenekleri" ile kontrol ettikten sonra "Yeni kayıt" yapın.

Saygılar, iyi çalışmalar.

emeğinize sağlık ayhan bey

programa kayıt ekleyip ekrandaki kişinin formlarını aç dediğinde formların hepsini boş açıyor. programın güncel bir versiyonu var mı acaba?

programa kayıt ekleyip ekrandaki kişinin formlarını aç dediğinde formların hepsini boş açıyor. programın güncel bir versiyonu var mı acaba?

aynı sorunu bende yaşıyorum yardım edecek kimse varmı acaba?

Geri