• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

muayene takip formu için

Excel Vers. ve Dili
2007 ve 2010
Merhaba
Özel bir şirkette elektrik teknikeri olarak görevliyim.Muayene işlelmrini takip için muayene takip formu kullanmaktayım. muaynene takip formu ortak kullanımda olduğundan geç açılıyor. Bu formu kullanıp kaydetip kapattığımda da geç kapanıyor.bu formun boş olanını masaüstünde oluşturup; ortak kullanımda muayene_takip_formu_yedek adında oluşturduğumda; masaüstündeki exceli doldurduktan sonra bir düğme ile o anki listeyi ortaktaki yedeğe o günkü tarihle sekme olarak kaydetmesini sağlayabilir miyiz? dosya ektedir.

ortaktaki adres:O:\MERAM\MERAM MÜŞTERİLER\MERAM - 1 MÜŞTERİLER\AHMET MANAV\muayene_takip_formu_yedek.xlsx

Ekli dosyalar

bu işlemi yaparken de ortak klasörde yer alan dosya açılıp, ilgili sayfa kopyalandıktan sonra kayıt edilip kapanacak... Aynı bekleme süreleri yine geçerli olacaktır.

buraya veri yazmaya sadece siz yetkili iseniz, ilgili dosyanın tamamı sizin bilgisayarınızda tutulup "YEDEK AL" butonu ile ile ilgili alana dosyanın kopyalanması sağlanabilir.

muayene takip formu

doğan dediğin gibi açma ve kapama süresini takip işini ben takip etmek istmiyorum hepsi bu .

Mesajımı ve mesajınızı tekrar okuyarak, bir mesaj daha göndermenizin faydalı olacağını düşünüyorum.

muayene takip formu

merhaba
doğan bey cevabın için teşekkür ederim.Verdiğin çözüm yolunda haklısın ortak hardiske günü tarihi ile her seferinde kayıt yapılabilir. Böylece açma-kapama süresi ortadan kalkıyor.

Geri