• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

mola ve paydos zili uylulanabilir mi?

Excel Vers. ve Dili
EXEL
Arkadaşlar öğrenmek istediğin konu;
fabrikamızda 08:00 iş başlama sireni 10:00 çay molası 10.15 mola paydos 12:00 yemek arası 13:00 iş başı vb.

bu sireni el ile zil düğmesine basıp çalmaktayız.3-4 aydır bu siteyi takip etmekteyim ve excel ile yapılmayacak şey yokmuş gibi bir hisse kapıldım :)

acaba bu sistemi excel ile oto olarak çaldırabilirmiyiz.

teşekürler

zaman geldiğinde uyarı alabilirsin ama extradan zile baglantı gerekir röleli devreler gibi ama excel yerine elektronikçiler pazarından bunu yapan zaman rölesi almak daha mantıklı

fabrikamızda 08:00 iş başlama sireni 10:00 çay molası 10.15 mola paydos 12:00 yemek arası 13:00 iş başı vb.

bu sireni el ile zil düğmesine basıp çalmaktayız.3-4 aydır bu siteyi takip etmekteyim ve excel ile yapılmayacak şey yokmuş gibi bir hisse kapıldım :)

teşekürler

Merhaba,
Belirlenen süreler ile birlikte Wav dosyası çaldırılabilir. Olur yani.

zil çaldırma

bu konuyla ilgili bende çok araştırdım hatta okul zil programları buldum ama hepsi demo idi ve sonunda bunun çok kolay bir yönteminin olduğunu buldum. ilk başta zilin çalması gereken yerlere iyi bir kolon koyup bunları iyi bir ampi ye bağlayıp ampi yide bilgisayara bağladıktan sonra windowsun zaman denetim masasında ZAMANLANMIŞ GÖREVLER sekmesinden çalmak istediğim dosyayı istediğim saate göre ayarladıktan sonra her gün belirlenen saatlerde otomatik olarak çalıyor. tavsiye ederim ama excelde de yapılabilir onun içinde oturup yapmak lazım. :=)

teşekürler

Excel ile bu iş olur.

teşekürler

Aşağıdaki linke bir göz atarmısınız.

http://www.excel.web.tr/f126/okullar-icin-ders-zil-prooramy-t109284.html#post595052

Geri