• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Modül yardımı.

Excel Vers. ve Dili
TR
Geçen günlerde bir arkadaşımız aynı konuyu ekledi fakat modül kullanılarak eklenmişti belge. üstünde çalışıgım dosyada modül kullanmadan belgeyi düzenlemem mümkünmü? yani Eklenilen command buttonlara tıklandıgında o Harfin içerigindeki bölümlerin listbox a eklenmesini listbox daki verilere de tıklayınca label denetiminde açıklamasının görünmesini istiyorum fakat modülsüz olabiliyormu yada başka bir yöntem varmı?

dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Dosyanıza bakmadım ama bu isteğiniz olamaz sanırım.Ben böyle düşünüyorum.Kod yazmadan nasıl çalışçak.Butona basınca diyorsunuz.Butonun click olayında kod olacaki o buton çalışsın.Bilmiyorum.İsterseniz bekleyin bir müddet daha.:cool:

Merhaba;

Modül eklenmesinin size zararı nedir hangi işinizi aksatıyor açıklayabilirseniz sanırım alternatiflerin düşünülmesini kolaylaştırır..

bu dosya aslında bir ödev :)
fakat konulardan hiçbirşey anlamadım dosyayı burada bir arkadaş düzenletmiş bende araştırıp buldum üstünde gerekli düzenlemeler ve oynamalar yaptım amacım modül olmadan yapılabiliyormu onu ögrenmek. yani yine komutarımız olacak fakat modülsüz yapılıyormu diye çözmeye çalışıyorum

küçük bir örnek

modülü ve nesneleri kendisi oluşturan kod kapanınıca modülü siliyor

Ekli dosyalar

Geri