• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

mizan karşılaştırma

Excel Vers. ve Dili
2003-tÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar,
Even üstadın sözüne istinaden sorumu değiştireyim;
Ekte iki sayfaya konulan mizanlar var.
Amaç bu iki mizan arasındaki değşim olan hesapları va değişim miktarını çıkarmak.
"SonMizan" sayfasındaki verilerden hareketle;-SonMizan da bulunan hesap İlkmizanda da var ise, Borç Bakiye(E Sütunu) yada Alacak Bakiye (F Sütunu) vermesine göre "SonMizan" sayfasındaki C ve D sütunalrında bulunan rakamlardan "İlkMizan" sayfasındaki C ve D sütunalrında bulunan rakamları çıkararak değşimi (artış ada azalış) hesaplayıp G sütununa yazmasını, SonMizan da bulunan hesap İlkmizanda yok ise G sütununa SonMizan sayfasındaki E veya F sütunlarndan hangisinde tutar varsa onu yazmasını ve Sadece değişim olan hesapları Rapor sayfasına aktarmasını,
istiyorum ama birden fazla kombinezon olduğu için işin içinden çıkamadım, fikir veren olursa çok makbule geçecek.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Böyle madde madde sıralanmış sorular varsa zaten hiç okumadan kapatıyorum.:cool:

:)) Haklısınız ne diyeyim. Ama madde madde soru değil anlaşılır olması için maddelemiştim.
Yinede sağolun sizden çok faydalndım bu güne kadar.

merhaba,

sorunun cevabını bende takıp edıyorum benımde ısıme yarayacaktır. Altı aylık donemde hıc calısmayan carılerı burdan yakalayabılırm.
Umarım cevap gelır

Arkadaşlar en azından fikir verseniz formülleri bende bulurum sanırım.

Geri