• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Mevcut Formülü bütün sütuna uygulatmak

Excel Vers. ve Dili
Microsoft office 2010 - türkçe
Merhaba tablonun bağlantısı
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lI6MbuR7aB6U-76i5vcq0OCExtbjJNaj_1Yc7tW_syo/edit?usp=sharing burada gönderilmiştir.
Sorunum tablodaki A sutununa C ve D sutunlarındaki gibi 2. satıra formül uygulamaya çalıştığımda mevcut formulun çalışmaması ben A2 sutunundaki formulun C ve D sutunundaki gibi alt satırlara suruklemeden otomatik olarak yenilenmesini istiyorum fakat beceremedim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. tablodaki deneme sayfasında yapabildim fakat bu seferde harflerin bir kısmınıda dahil ettiğinden işime yaramadı deneme sayfasında A sutununda sadece sayı kısmının gelmesi yeterli olacaktır.

Tablonunuzu seçiniz.Giriş sekmesinde , Tablo olarak biçimlendirden tablo olarak biçimlendiriniz.

Merhaba, işlemleri e-tablo üzerinden yapmaktayız. E-tabloda giriş sekmesi ve tablo biçimlendirme bulunmamaktadır. Yapmam gerekeni daha açıklayıcı anlatabilir misiniz?

e-tablo konusunda bilgim yok.Daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm.İlgili konuda bilgis olan arkadaşlar yardımcı olur.

arkadaşlarımızın yardımlarını beklemekteyiz problem küçük ama işimizi çok kolaylaştıracak inşallah

Geri