• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

MESAİ HESAPLAMA Bi yardımcı olabilirmisiniz..!

Excel Vers. ve Dili
office2007 2003
Yapamadığım şey şu eksik saatini once normal mesai saatinden düşürüp halada eksik saati kalıyorsa onuda pazar mesaisi saatinden düşürerek kalan mesai ücretini hesaplamaya çalışıorum ama bi türlü formülüze edemedim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Konu başlığınızı uygun olarak değiştirirseniz, konuya hakim arkadaşların dikkatini ve müdahalesini çekebilirsiniz.

Sayın shanshakrock,
Ekte gönderdiğim dosyada ki formülü inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Wala üstad baya karışık olcak ben sana en iisi uygulamak istediim şekli bi göstereyim belki senn daha ii tavsiyelerin olabilir...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın shanshakrock,
Eksik saati fazla olduğunda, yani eksik saati, normal mesai ve pazar mesai saatlerinin toplamı karşılamadığında ne yapılmasını gerekiyor? Bir kesinti olacak mı, olacaksa ne kadar ?yoksa sadece bir mesaj ör. "Eksik saatleri fazla" gibi bir uyarı mı yazılması gerekir?

Sayın shanshakrock,
Eksik saati fazla olduğunda, yani eksik saati, normal mesai ve pazar mesai saatlerinin toplamı karşılamadığında ne yapılmasını gerekiyor? Bir kesinti olacak mı, olacaksa ne kadar ?yoksa sadece bir mesaj ör. "Eksik saatleri fazla" gibi bir uyarı mı yazılması gerekir?[/QUOT

saatlik ücreti katlanmadan aynen bire bir kesilmeli

Sayın shanshakrock,
Ekli dosyada K5 hücresinde yeniden düzenlenmiş formülü kullanabilirsiniz, lütfen kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Sayın shanshakrock,
Ben düzeltmeye çalıştım, formülde bir işaretin yeri değişmeden kalmış. Umarım bu sefer istediğiniz gibi olmuştur. Bir deneyin bakalım.
Not: E sütununda ki "Saatlik Ücret" bilgileri eklemeyi unutmayın.

Ekli dosyalar

ewet ewet busefer oldu galibaa

Geri